Burak Elmas

Adı vakıf,tarikat,cemaat ne olursa olsun Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı köpeklerin Galatasaray'da işi yok. Derhal o vakıf ile ilişkisi olan kişi kovulmalı. Burak Elmas'ta özür dileyip istifasını vermelidir.

Bu şerefsizlerin bir bizim kurumumuz kalmıştı içeri girmedikleri o da Burak Elmas sayesinde oldu. Yazıklar olsun.

Son yirmi yılda mantar gibi türüyen (daha evvelli de vardır.özet bilgi için bkz.uğur mumcu-rabıta) arap islamcılığı savunucusu,selefiyetçi sürü üyeliğine verilen isim.
burada kulübe olan dernek ya da vakıf her neyse ziyaretinden bağımsız konuşacağım...
dini istismar edip siyasete alet eden,yine dini kullanarak insanları kandıran çıkar sağlayan hangi güruh hangi kurum olursa olsun karşısında olmak gerek..insanlığa en fazla kötülüğü yapanlar bu güruhlar olmuşlardır hep..bunda hemfikirim..son yirmi yılda süre gelen mevcut iktidarın karşısında olduğumu zerre hoşnutluğumun olmadığını da belirteyim...
lakin sırf bu haramzadeler yüzünden bu forumda her kesimden insanın olduğunu belli iken İslam a laf edemez saygısızca konuşmazsın...herkes kendi inançlarını kendi değerlerini yaşamakta özgürdür..fakat inanılmayan diğer değerlere, diğer inançlara laf edip hakaretvari konuşmak özgürlük değildir saygısızlıktır..burada inançlı insanlarda vardır..safi çıkarsız inancını yaşayan insanlara saygı duyulmaması da o duyar kasılan hak ve özgürlükler ilkesine tezattır...Ben Müslüman ve inançlı biriyim..bu yüzden kullandığın kelimeler ben rahatsız etti arkadaşım..

ilk olarak kosa kosa anitkabire giden, atatürk düsmanlarina o kadar laf söyleyen adam, nasil böyle bi hata yapar. Kov su sitkiyi

0181366D-6664-4FCA-B9C0-B051E101FBD8.webp

kafayi yiyecem

burada kulübe olan dernek ya da vakıf her neyse ziyaretinden bağımsız konuşacağım...
dini istismar edip siyasete alet eden,yine dini kullanarak insanları kandıran çıkar sağlayan hangi güruh hangi kurum olursa olsun karşısında olmak gerek..insanlığa en fazla kötülüğü yapanlar bu güruhlar olmuşlardır hep..bunda hemfikirim..son yirmi yılda süre gelen mevcut iktidarın karşısında olduğumu zerre hoşnutluğumun olmadığını da belirteyim...
lakin sırf bu haramzadeler yüzünden bu forumda her kesimden insanın olduğunu belli iken İslam a laf edemez saygısızca konuşmazsın...herkes kendi inançlarını kendi değerlerini yaşamakta özgürdür..fakat inanılmayan diğer değerlere, diğer inançlara laf edip hakaretvari konuşmak özgürlük değildir saygısızlıktır..burada inançlı insanlarda vardır..safi çıkarsız inancını yaşayan insanlara saygı duyulmaması da o duyar kasılan hak ve özgürlükler ilkesine tezattır...Be Müslüman ve inançlı biriyim..bu yüzden kullandığın kelimeler ben rahatsız etti arkadaşım..
adam arap sevicilere laf etmiş. Öyle bir yanın yoksa üstüne niye alındın?

lakin sırf bu haramzadeler yüzünden bu forumda her kesimden insanın olduğunu belli iken İslam a laf edemez saygısızca konuşmazsın...herkes kendi inançlarını kendi değerlerini yaşamakta özgürdür..fakat inanılmayan diğer değerlere, diğer inançlara laf edip hakaretvari konuşmak özgürlük değildir saygısızlıktır..burada inançlı insanlarda vardır..safi çıkarsız inancını yaşayan insanlara saygı duyulmaması da o duyar kasılan hak ve özgürlükler ilkesine tezattır...Ben Müslüman ve inançlı biriyim..bu yüzden kullandığın kelimeler ben rahatsız etti arkadaşım..
Özgürlük sınırı konusu tartışılır ama burada islama hakaret, inanca hakaret yok.Alınmanı manasız buldum.sığındığın,sığındığımız hak ve özgürlüklere düşman olup yok etme amacı güden felsefelere saygı duyulmaz.tam aksine hak ve özgürlükleri korumak için onlarla savaşılır.

adam arap sevicilere laf etmiş. Öyle bir yanın yoksa üstüne niye alındın?
renktaş kelime oyununa gerek yok..arap sevicisi değilim..arkadaş arap islamcılığı diyor...araplar demiyor..tekrar ediyorum herkesin inancı kendine..derse ki İslamı kullanıp insanları sömüren zihniyet bunda herkes hemfikir..ama o cümlelerde başka bir niyet gördüm ve rahatsız oldum..
Ayrıca bırak arkadaş bir ifade etsin ben yanlış anladıysam zaten sorun kalmaz

Savunulacak bir tarafı yok. 20 günde kendini bitirdi başkan. Kimse Mustafa'dan kötü olamaz diyordum büyük konuşmamak lazımmış. Mustafa'yı arayacağız gibime geliyor.

kadina siddet yasak islamda nerenizden uyduruyorsunuz bunlari. Neymiş kitapta yaziyormuş. Herkesin dini kendine, ister inancli ol ister olma umrumda değil ama boyle asılsız yorumlar yapmayın. Saygi duymasını ogrenin.

renktaş kelime oyununa gerek yok..arap sevicisi değilim..arkadaş arap islamcılığı diyor...araplar demiyor..tekrar ediyorum herkesin inancı kendine..derse ki İslamı kullanıp insanları sömüren zihniyet bunda herkes hemfikir..ama o cümlelerde başka bir niyet gördüm ve rahatsız oldum..
Ayrıca bırak arkadaş bir ifade etsin ben yanlış anladıysam zaten sorun kalmaz
arap islamcılığına aynı şekilde hissediyorum arkadaş ile

adamların islamcı olup olmaması değil. kulüp ideolojik hiçbir dernekle, grupla iç içe olamaz en azından böyle bir imaj vermemek gerekir. ateistler derneği de olsa böyle, komünistler derneği de olsa böyle. bu tarz oluşumlara meşru bir zemin hazırlamamak adına çok dikkatli olmak lazım. bu kulüpten hakan şükür, arif erdem silindi. zamanında metin kurt gönderildi. eğer onlara sahip çıksaydın o zaman istediğinle görüşürdün bunu yapmamışsan o zaman daha dikkatli olman lazım.

Özgürlük sınırı konusu tartışılır ama burada islama hakaret, inanca hakaret yok.Alınmanı manasız buldum.sığındığın,sığındığımız hak ve özgürlüklere düşman olup yok etme amacı güden felsefelere saygı duyulmaz.tam aksine hak ve özgürlükleri korumak için onlarla savaşılır.
bizim ülkede her farklı görüşte olan karşıt görüşü yok etme amacı güdüyor..bu sadece tek bir kesime özgü değil..maalesef özgürlük ve hak denince herkes kendi işine gelen kısmı hak ve özgürlük görüyor...

kadina siddet yasak islamda nerenizden uyduruyorsunuz bunlari. Neymiş kitapta yaziyormuş. Herkesin dini kendine, ister inancli ol ister olma umrumda değil ama boyle asılsız yorumlar yapmayın. Saygi duymasını ogrenin.
nisa suresi 34. ayet. kadını dövün demiyor dövebilirsiniz diyor.

Geri
Üst Alt