Burak Elmas

Kimden korkuyorsun AKP'den mi? Çık isim isim açıkla. Ama biz ne konuşuyoruz arka planda neler dönüyordur neler. Ünal Aysal gibi AKP'den korkmayacak, çatır çatır konuşacak zengin başkan lazım. Neymiş de Nihat iyiymiş çevresi kötüymüş. Nihat dediğin eleman AKP'den en yağlı ihaleleri alan biri. Çık konuş, isim ver isim.

kendisi bu akşam itibarıyla benim için bitmiştir. bu saatten sonra çıkıp herhangi bi açıklama yapıp yormasın kendisini. şu penaltı bjk veya fenere çalınsa ortalık yer yerinden oynardı. bizde çıkıp tek bir kelime eden yok.

Yeni sezon böyle devam giderse en büyük düsmanin olurum

Kimden korkuyorsun AKP'den mi? Çık isim isim açıkla. Ama biz ne konuşuyoruz arka planda neler dönüyordur neler. Ünal Aysal gibi AKP'den korkmayacak, çatır çatır konuşacak zengin başkan lazım. Neymiş de Nihat iyiymiş çevresi kötüymüş. Nihat dediğin eleman AKP'den en yağlı ihaleleri alan biri. Çık konuş, isim ver isim.
Vallahi hikaye bunlar ya.Yok hükümet yüzündenmiş, yok arkalarda derin oyunlar dönüyormuş.

Bu adam adaylığını koyarken şimdikinden çok mu farkı vardı durumun?Bunları bilerek gelmedi mi? Demek ki tweet atmakla olmuyormuş başkan.

Ayrıca kendisi ligin ilk yarısına kadar hakemleri konuşmama kararı almıştı bazı kulüplerle birlikte.Vay be, müthiş duruş.Bayağı işe yaramış gibi.

Sözün özü, makam ağır geldiyse bırakacaksın başkan.Benim içim kavruluyor, kulüpte bir Allah'ın kulundan ses çıkmadı hala.

İnşaatçı Nihatla birlikte yaptığı konuşmayı da hatırlayalım tekrar.Rezalet yahu

Hepsinin birbirileriyle ilişkileri, ticari işbirlikleri var. Bu çark öyle bir çark ki kameralar önünde herkes birbirine atıp tutar, arka planda kimse kimsenin koltuğundan olsun istemez. Hepsi birbirine bağlı bu çarkta.
En son gerçek ve güçlü yönetimi doğrusuyla yanlışıyla Ünal Aysal döneminde gördük. Cengiz yönetimi de iyiydi ancak gücü yoktu.

sssarim.webp

Burak Elmas: "Bugün bağırmak, çağırmak, masaya yumruğunu vurmak gibi beklentilerin olduğunu biliyorum ama bunların etkisi çok kısa. Bugün böyle bir beklentiniz varsa bunu göremeyeceksiniz."

Akşamına gördük etkiyi, çok rahat konuştuğun o ekibimizi bitirmeye andiçmiş beton mixeriyle rahat rahat konuşmaya devam edersin artık

Mevcut konular eksi puan yazdi Burak Elmas’a

Faruk süren ve Ali dürüst’ün etkisinde mi kaliyor bilmiyorum ama kesinlikle yanlis yolda

Servet yardimci ve nihat özdemir’i hedef göstermesi gerekiyordu ama olaya sadece futbol olarak bakilmadigi icin kisisel iliskiler ön plan da tutuldugu icin yumusak kaldi bu konularda

Allah kitap aşkına pastanesi cafesi olan kimse yokmu aramızda

Şuna müdürlük teklif edinde çekilsin gitsin başımızdan

Bu seferde o kişi batacak ama gsmiz kurtulur
Çiğköfteci var Urfalı dostum şişlide

Mardinli midyeci dostlarım var beyoglunda

Vanlı market sahibi tanıdığım var Fikirtepede ( ama orta ölçekli )

Sirtli otoparkçı tanıdıklarım var

Hepsi hasta Galatasaraylı orası da tamam

Ama bunların vereceği maaşları beğenmez

iyi güzel de belki burak elmas da her seyini akpye borcludur

bu devirde basarili olup da akpli olmayan var mi ki

bu sayi cok azdir

o yüzden nihat abisini üzmüyordur baska bir ihtimali düsünemiyorum ben

2023de insallah hepsi yok olup gidecek

Bu sene şampiyonluk sözü vermedim dedi. Söze ne gerek var, GS her zaman liderliğe oynar.

Geri
Üst Alt