Burak Elmas

Akil hocasi Faruk süren ve Ali dürüst bundan adim kadar eminim

Marsilya macinda rakip kulubun yöneticileri ile mactan önce yedikleri yemek te Faruk süren de vardi mesela,hangi görevle orda bulundu bilmiyorum

Ne yazik ki bazi kisisel cikarlar icin yumusak kaliyorlar ve Galatasaray zarar görüyor

Kameralar karsisina cikip aglasinlar demiyorum,kapali kapilar ardinda Galatasaray’in hakkini arasinlar diyorum ve bunu yapmadiklari son 3 hafta dan belli

Bu konular eksi puan yazdi baskan’a

Lige erkenden havlu atmamiz hic iyi olmadi cunku avrupa da yasanacak formsuzlukla elenme sansimiz veya daha ileriye gitmeme durumu olacak ve elimizde birsey kalmayacak sezon sonuna kadar

Kotu bir baslangic oldu

Camia daki önemli isimler belki de bu yuzden esref hamamcioglu’nun baskan olmasini istediler

Başkana karşı kullanılan uslup hiç hoşuma gitmiyor. Adams saygınız olmasa bile makamına saygınız olsun. Nasıl fatih terime birsey deyince zipliyorsunuz başkanı da öyle koruyun.

Gelelim meseleye: adamın eli kolu bağlı. Sesini çıkaramıyor belli. Herkes unal aysal gibi biri olsun istiyor ama merak ediyorum. Ünal Aysal şu an nerede ve diyelim başkan gitti. Sesini çıkarabilecek, masaya yumruğunu vurabilecek kim var? Bir öneri yapın da duyalım.

Başkan gitsin demek ile olmuyor. Daha kendiniz malum parti diyorsunuz isim veremiyorsunuz başkandan bağırıp çağırmasıni bekliyorsunuz.

Bizde Rezan özdemir vardı. Çatır cutur konuşuyordu. Ne hikmetse bu adami susturdular. Acaba ne oldu da susmak zorunda kaldı?

Başkan iyi niyetli, iyi islerde yapıyor ama bu kavgaya girecek gücü yok. Adam evinde bile sövüyordur herhalde bu kurumlara.

Aponun hükümet nezdinde bir gücü vardı, gitti ve şuan Nihat koca kulübü evlatlık aldı. FT yavaştan anlıyordur bunu.
apo'nun 2. başkan olduğu dönemde de aynılarını yaşadık.

kadıköyde fegh'e verilmeyen skandal faul ve gol, rakibe çıkmayan kırmızılar. o maç sonrası apo'nun ''var kayıtları elimizde, bildiğim çok şey var, yakın zamanda konuşacağım'' açıklaması elmas'ın ''bildiklerimi açıklarsam yer yerinden oynar'' sözünden farksız.

daha geçen yıl, ankara maçında arda'nın vücuttan ele seken topa penaltı, babel'in son haftalarda attığı gol öncesi omzuna çarpan topa el.. verilen kırmızılar, rakiplere çıkmayanlar. terim'e verilen 8-10 maç cezalar, 19.05'de ceza açıklamalar. hoca bir ara yalnızım diyip duruyordu.

hükümet nezdinde bir güç göremedik apo'dan. zaten böyle bir gücü kaldığını da sanmıyorum artık. apo okyanusta küçük bir balık olarak kaldı, ortalık köpekbalığı kaynıyor.

aslına bakarsak terim'in son gelişinden itibaren, nihat özdemir'in tff'ye gelmesiyle her yıl artan organize kötülük söz konusu. hiç bir yönetici de buna engel olamadı veya olmadı.

hem tv hem de youtube kanallarında ki GS'li yorumcuların objektif olma çabası içinde sıçıp batırması bunun ekibinde de var. masumluk-dostluk-beraberlik, yok türk futbolunda ki sistemi değiştirme çabası vs vs. o kadar boş, eyleme dökemeyecekleri, dökseler dahi faydasını göremeyecekleri şeyler üzerinde yoğunlaşıyorlar ki, tüm bunlar yaşanırken futbol takımımız marsilya'yı rezil rüsva ederken ülke sınırlarımız içinde yine aynı şekilde rezil rüsva oluyor.

hatırlatmak lazım şunlara, sizin göreviniz ne? ne için buradasınız? kaç haftadır tam olarak ne b.k yiyorsunuz içeride? sanane maçı kimin, neyi hakettiğinden, sen takımın haklarını ne derece koruyorsun diye?! şuan harbiden değişik bir sarhoşluğun içindeler, mikrofon karşısında saf saf, saçma sapan kelimeler kullanıyorlar. ve bunlar yaşanırken liderin kaç puan gerisindeyiz dönüp bir bakmak lazım.

apo'nun 2. başkan olduğu dönemde de aynılarını yaşadık.

kadıköyde fegh'e verilmeyen skandal faul ve gol, rakibe çıkmayan kırmızılar. o maç sonrası apo'nun ''var kayıtları elimizde, bildiğim çok şey var, yakın zamanda konuşacağım'' açıklaması elmas'ın ''bildiklerimi açıklarsam yer yerinden oynar'' sözünden farksız.

daha geçen yıl, ankara maçında arda'nın vücuttan ele seken topa penaltı, babel'in son haftalarda attığı gol öncesi omzuna çarpan topa el.. verilen kırmızılar, rakiplere çıkmayanlar. terim'e verilen 8-10 maç cezalar, 19.05'de ceza açıklamalar. hoca bir ara yalnızım diyip duruyordu.

hükümet nezdinde bir güç göremedik apo'dan. zaten böyle bir gücü kaldığını da sanmıyorum artık. apo okyanusta küçük bir balık olarak kaldı, ortalık köpekbalığı kaynıyor.

aslına bakarsak terim'in son gelişinden itibaren, nihat özdemir'in tff'ye gelmesiyle her yıl artan organize kötülük söz konusu. hiç bir yönetici de buna engel olamadı veya olmadı.
Evet fazla görmedik, yinede tff hakem atamalarında daha titiz davranıyordu.

Bir maç doğrandık isek, cücü yada firat gibi hakemler atamıyordu bizim maçlara tff. Ondan gecen sene sezonun sonunda güzel bir seri yakalamıştık mesela.

MISSING
1638723815902.webp

Böyle giderse yılın altın bidonluğuna namzet gösterilir..

Çünkü aleni şekilde liği dizayn ediyorlar ve çıtı bile çıkmıyor..

Demek ki neymiş boyundan büyük konuşmayacakmışsın demek ki tutamayacağın sözler vermeyecek mişsin??

Hahahah neymiş top oynamamışız,kaybetmişiz bak yavv hocanın yüzüne karşı söylesene bunları yiyosa koltuğu kaldıramayacak adam oturmasın şurda

burak elmas'ın en büyük sorunu tıpkı kankası ali koç'ta olduğu gibi çelişkili olması. Hem tff yönetimini en ağır şekilde eleştiriyor, hem nihat abi diyor destek olacağız diyor

galatasaray değerleri diyor ama yaşayan en büyük efsanelerden bülent korkmaz'ın doğum günü sade şekilde bile kutlanmıyor

basın önüne çok çıkmayacağız diyor ama son zamanlarda sürekli kamera önünde

artık 6 ayı doldurdu, tabiri caizse canım cicim ayları bitti.

Ya diyecek ki; ben artık ayda yılda bir çok önemli konu varsa basın önüne çıkarım, onun dışında hiç konuşmam

ya da Galatasaray'ın hakkı ne zaman yenirse kimseden çekinmeden söylerim ve cezam neyse de çekerim diyecek

böyle cumartesi sabahı yarım saatlik hiçbir etki yaratmayan basın toplantısı ile ancak zaman ve kredi kaybedersin

lets go, 90a cak, seni elestirenleri göm

Korkarak lider olamazsın başkan kimden korktuğunu herkes biliyor ama malum kişinin adını vermeden kamuoyu baskısı yapsan bu bile yetebilrdi şimdilik 30milyonluk camiasin sen kıçı kırık 8jk değilsin

Geri
Üst Alt