Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bunlar istifa etmez. Zar zar konuşurlar ama istifa etmezler.Galatasaraya yakismayan bi baskandir artik benim gözümde. 1-2 ay sürmez istifasi gelir
cb o kapıdan içeri girerse gsyi afffetmem böyle rezalet olmazİmamoğlu ve Akşener’in stadyuma gelmesinden rahatsız olmuş sanırım. Kapımız açık Cumhurbaşkanımıza. İstediği zaman stadyuma gelebilir.
Taraftar çok güzel tepki vermişti. Adnan Polat özür dilemek için arkalarından koştu.cb o kapıdan içeri girerse gsyi afffetmem böyle rezalet olmaz
cb o kapıdan içeri girerse gsyi afffetmem böyle rezalet olmaz
avatara update gelir mi renktaşHemen bugün istifa, seni en çok isteyenlerden biriyim ama Galatasaray'ı savunmuyorsan, yukardakileden korkup susuyorsan hemen şimdi bırak git.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
hatırlıyorum gurur dolu anlardı. ki bu potansiyeli yok sayan Belmas sessizligine devam etsin pısırık reisTaraftar çok güzel tepki vermişti. Adnan Polat özür dilemek için arkalarından koştu.
Geldi bile renktaş.avatara update gelir mi renktaş
sanane düşüncelerimi her yerde iletirimDüşüncelerimizi stadyumda iletelim renktaş. Tff, İmamoğlu ve Akşener’i Galatasaray ağırlıyor, onları destekliyor diyip bizi şikayet ediyormuş.
sanane düşüncelerimi her yerde iletirim
iyi yapıyo gs. koç da farklı yapmıyodur da ona bulaşıcak gücü kalmamıştır tayonun
gitmesin mümkünse konuşmasın azalarak bitsinNe demeye çalışıyorsun anlamıyorum. Gelemeyip bir de ağız yapmasına gerek yok, gelebiliyorsa davet edelim, gerçek halkla buluşsun demeye çalışıyorum. Milli maç dışında maçlara gidemiyor kendisi.