Burak Elmas

Yinetimdekiler kovmazsan gideriz demese kovamazdi.Aksi takdirde kendisiyle hocasi olarak iki kisi devam edeckti yoluna..
O kadar guzel bi konuma geldi ki hayati sans diye buna derler...
Fatih terimle arayi kotu etmeden ayrildi.
Fatih Terimi kovan baskan olarak ozguveni artti artik ozgur kararlar alacak herkese sert yapacak.
Buyuk bi boyundurktan ve esaretten kurtuldu..
Cok guzel bi konumu var insallah capini genisletir adam gibi hica getirtir..Tff ye kulubun buyuklugunu hatirlatir Ali abisinden cekinmeden gereken mesajlari verir.

Şimdi sıra sende! Zaten bize gerek bile kalmadan ftciler seni yiyecek, biliyorsun da bunu. Divanı erteledin, muhtemelen ben seçime gideceğim dedin. Çünkü yönetimde epey dağıldı. Herkes yanılıyor olamaz. Esasen en büyük suçlu sensin. Çünkü karar mercii olan kişi kendisiydi. İkisi de dedikleri projeyle ayağına sıktı. Reges'ten sonra Ocak ayında gelen Gedson'a kadar çekilen orta saha eziyetini ısrarla Taylan ile örtmeye çalışmak, ondan bir şeyler yaratmak çok yanlıştı. Bir hata çok şeye gebe oldu. En çok da kasamız etkilendi, beş belki yedi milyon pintiliğini ederken eldeki bulgurdan ettiler.

Resim

neydin ne oldu burak
yolun sonu belli
terim'le uğraşmayacaktınız

İki basketbolcu için 50 bin doları bile denkleştiremeyen bir yönetim kuruluyla beraber ne vaat ettikleri ne sözleriyle insanların kafasında kurduğu Galatasaray'ı hayal ettirmiyor. Şu an istifa etse yarın nerde bu diye soran olmaz öyle tip.

Üç senelik proje diye sayıklayıp sayesinde seçildiğin adamı mobbingle yolluyorsan sen de gideceksin. Daha yarım sezonda hocanı yolluyor olman proje dediğin şeyin çöktüğünü gösterir. TFF'ye baş kaldıramama hususunda savundum ama mevzu AKP'nin gücü değil senin kaypak biri olmanmış başkan. Öyle olmasa bir yandan yardımcı öneriyoruz diye algı yaptırdığın adamı FT'nin arkasındayız dediğin günlerin hemen üstüne hoca diye başımıza getirmezdin.

Tff ye herhangi cevap verememesi ali palabiyik in 12 haftadir gorev alamamasi her mac hakkimizin yenmesi 3 yillik proje deyip terim gibi efsaneye 6 ay tahammul edememen butun sponsorluk anlasmalarini tl uzerinden yapman buyuk eksi.

Bu yönetim ruhen düşmüştür. Artık faydalı olabileceklerini düşünmüyorum. Yaza seçim için camia baskı yapmalı ve bu adamlardan alınmalıdır

Geri
Üst Alt