Burak Elmas

Bu sezon hocadan daha büyük bir hayal kırıklığı varsa o da sensin Alo Burak bey.

Terim’i gönderirken 15 kere ben başkanım dediğinde notunu verdim senin. Bir başkanda olması gereken hiçbir özellik sende yok.

Ben diğer branşlarda yükselişe gecirtirsin diye de tutmustum seni ama tam kolpaymissin sanirsam

Sporting Lisbon'da baskan hooligan taraftara para verip, oyuncaliri basip dayak attirmisti. Bizde tersi olmali. Ouncular para toplayip yönetime dayak attirmali

Senin başkanlığın bu geceden itibaren bitmiştir. En geç mayıs ayında kurtuluyoruz senden. Bu kadar taraftarın ahını aldın, mutluluğunu elinden çaldın senin daha iki yakan bir araya gelmez. Seni desteklediğim güne lanet olsun.

Yalnızla gitmekle kalmayacaksın, rezil rüsva olup gideceksin.

Yok öyle 120 yıllık kulübü, Rize'nin karşısında bile başını eğdirmek.Gidene kadar 1 gün huzurlu uyku çekersen o da bizim ayıbımız olsun.

Ben hayatımda Galatasaray ı böyle bir durumda görmedim.

Yazıklar olsun. 30 milyon taraftarı olan bir camia ancak bu kadar art niyetli kişilerce yönetilir.

Bir gün gelir, bunların hesabı sorulur elbet.

Yazıklar olsun, yüreğin yoksa başkan olmayacaktın.

Bu kadar buyutup galeyana gelmeyin alt tarafi bir transfer

Suan kellesi icin operasyon yapiliyo camiamiz bu tuzaklara dusmemeli

Ben artık tüm bunların Galatasaray ı bitirme, ligden düşürüp ekonomik imkanlarını sıfırlayıp kayyum atatıp sonra satılması olarak değerlendiriyorum.

6 ay önce seçimlerde taraftarın %90-95 desteğini alırken 6 ayda geldiği noktayı dünyada hiçbir insan başaramazdı gerçekten tebrik ediyorum başarısızlığın tarihini yazdınız umarım yarın da istifa edersiniz

yarın ilk iş beini iptal ettiriyorum. Ben böyle saçma sapan bi başkanı olan saçma sapan kulübü izlemem ne halleri barsa görsünler

hemen istifanı ver taraftarla dalga geçtin herkesi üzdün bugün 1 dk kalamazsın orda artık

Yahu çık açıkla be adam! Bu kadar insanı maymun etme artık, batarız de, kasada yok de, menejerler pislik yaptı de, transferlerimiz hatalıydı de, hoca istemedi de, bu oyuncı bize fayda sağlamaz de... Bişey de artık, gelen gecen ensemize çakıp geciyor yeter be kardeşim!

Benim gibi sabırlı sakin bir insan bile sana bela okuduysa başkaları kim bilir nasıl beddua etmiştir

Geri
Üst Alt