Burak Elmas

Nefret bile çok güçlü bir duygu. Ve inan adının geçtiği yere onu bile yakıştırmıyorum. Onu bile hak etmiyorsun, adının yanında yazan başkan gibi. O bile büyük geliyor üstüne. Çoğu kişi seni böyle anacak ama ben senin adını anmayacağım bile. Hiç olacaksın. Hiç. Tek temennim kısa süreçte yakamızdan düşmen, proje Elmas.

Ben bu adamın tvde konuşmasından çok rahatsız oluyorum, acaba bir tek bana mı öyle oluyor bilmiyorum ama bana başkan konuşuyor hissi vermiyor. Kafada 40 tilki dolaşıyor hissi var sürekli, hep bi kaçamak cevaplar sorulara yanıt vermemeler, sürekli popülist söylemleri sorunları geçiştirmeler falan açıkçası hiç samimi gelmiyor

Fatih Terim'le birlikte gelecegin takimini kuruyoruz diyerek Galatasaray'in zaten aydinlik olmayan gelecegini dahada kararttılar. Bir atimlik barutlari vardi, onuda yazin çöpleri takıma doldurarak bitirdiler. Yakinda defolup gider zaten, olan yine Galatasaray'a ve bizim futbol zevkimize olacak.

Sirf baskan olabilmek icin terim arda kozunu kullandi, arti bol bol yapamiyacagi isleri vizyon olarak herkesin önüne koyup baskan oldu. Sözde 40 milyon Euro kasa kolayligi saliyacaklardi, heralde gercekten demek istedikleri. Galatasaraydan 40 milyon alip kendi kasamiza kolaylik sagliyacagiz. Bildigim birsey var oda Burak elmas baskanlik dönemi bittinci hemi maddi hemi manevi cok daha iyi durumda olacak ,zaten sirf bunun icin geldi göreve, anlasilan diger yöneticilerde de öyle.

Yanındaki sıfatın en yakın zamanda kalkması dileğiyle. Birçok kişi gibi destekledim onca haksızlığa bir kelime etmedi şimdi de elindeki oyuncuyu kaptırırsa orayı işgal etmenin anlamı yok

Bizi düşürdüğün hale bak Allah belanı versin

Bu rezilliği bize yaşatan adam başkanlık koltuğunda 5 dakika daha oturmamalı. Mali kurulda ibra edilmemesi biraz sert olabilir diyenler oluyordu ama yapılabilecek her şey yapılmalı bu saatten sonra. Galatasaray'ın başına gelebilecek en kötü şey vasata alıştırılmak olur.

Bundan sonra skor veya skorlar ne olursa olsun, umarım ilk Kayseri maçından başlamak üzere gereken tepki verisin. Belli ki bunun anladığı dil küfür ve daha ötesi.

Bundan böyle baban bile olsa birilerinin işaret ettiği adama oy verilmemesi gerektiğini herkes öğrenmiştir umarım. Bunun projelerinin yalan olduğunu, Galatasaray'ın mali durumuyla yapılamaz olduğunu dünya alem biliyordu ama yine de seçtiler. Ceremesini hep beraber çekeceğiz. Dibe vurmadan yukarı çıkmak yok bu kez.

Başkanlık seçiminde yazılanları hatırladım da Eşref’i destekleyenlerin hain olduğu, son sandıkta liselilerin kendilerinden birini seçerek kulübü bataklığa sürükleyeceği söyleniyordu. Ne burada ne de başka mecrada insanlar Eşref’i desteklediklerini söyleyemiyordu. Burak Elmas’ın destekçileri abartılı şekilde seviniyordu kazandıkları zaman sanki rakip düşmancasına.

O yüzden şu son durumlara hiç üzülmüyorum, herkes kendi itham ettiğini yaşadı. Kulübü bataklığa sürükleyenler Elmas’cılar oldu. Özellikle gençler her söylenene her propogandaya körü körüne inanmamak gerektiğini anlamıştır umarım.

Geri
Üst Alt