Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka bir yana imkansız bir senaryo mu? değil. Yani Torrent'in kalması zor duruyor ama gönderiliğ yeni TD ve transferler seri şekilde gelip temmuz kampına gidilmesi de aynı derecede zor bence.4 transfere şampiyon yaparım demiş hocam
Profilinizde ki tropivski mi şu slavia prag antrenörü.4 transfere şampiyon yaparım demiş hocam
Evet. Çok beğeniyorum ama bir üst seviyede ne olur merak ediyorumProfilinizde ki tropivski mi şu slavia prag antrenörü.
Gs evinde derbi kaybetmiştir
Rodoplar, Sportsdigitale ler - gagası durmayan yutuber süperchat dilencileri sorduğunda dayanamayan Gattso:
Tam bizlik hoca aslında ama buralara düşmez. Gerci son dönemlerde aklını karıştıran bir klub varmış ama ingiltere'dir yüksek ihtimal.Evet. Çok beğeniyorum ama bir üst seviyede ne olur merak ediyorum
Alman Ligi gibi sanki ilk kalemiTam bizlik hoca aslında ama buralara düşmez. Gerci son dönemlerde aklını karıştıran bir klub varmış ama ingiltere'dir yüksek ihtimal.
Direk alman klublerinin çökecegi hoca profili yazin bir transferini görürüz. Keske biz olsak o takim ama adam orada ki rahatlığını bırakıp bizim lige gelmez.Alman Ligi gibi sanki ilk kalemi
o zmn benim yukarıdaki diyalog olmuş. çay içip gitmişler....Başkan Elmas, Torrent'e başarılar diledi
Yaşanan gelişmede Florya'da bir ayrılık ya da pazarlık konuşması olmadı. Başkan Elmas, Başakşehir maçı öncesi takımın durumunu sordu ve mücadele için başarılar diledi.