Burak Elmas'ın Seçim Vaatlerini Takip Başlığı

Vaadini takip etmeye gerek yok bu saatten sonra Galatasaray a yapacağı tek hizmet istifa etmek ve bir daha Galatasaray ı ağzına almamaktır. Koskoca Galatasaray ı sahipsiz bıraktınız. Ciğeri 5 para etmez tetikçiler her hafta ipimizi milyonların gözü önünde çekiyor gıkınız çıkmıyor. Kuyruğunuzu kıstırıp oturuyorsunuz. Kötü oynayabilirsiniz. Sıralama da kötü yerde olabilirsiniz EyvAllah, yeni geldiniz zaman deriz. Fb Ali Koç u 3 yıldır çekiyor. Ama hiçbiriniz Galatasaray ı küçültemezsiniz. O kimsenin haddine değil!!! Türkiyedir Galatasaray dan geldiğimiz nokta da Hatayspor bile hakemleri terbiye edebiliyorsa hepinize yazıklar olsun. Şikeci ve netice kılı TFF başkanı, G.tünün kılı olduğu adamın memleketi Rizespor ve geri kalanları ipinizi çekti. Şimdi edebinizle çektirip gidin , bizi de edebimizden etmeyin. Bu haftada malum şahısın mahallesinin takımıyla oynuyorsunuz. Şimdiden söylüyorum ırzınıza, onurunuza sahip çıkın.

Ben böyle bir üçkağıtçı görmedim.

İbrahim Zübükzade bile Burak Elması görse önünde diz çöküp tövbe ister.

dursun-ozbek_1488348.gif

ewt başkanlığı bittiğine göre kolp ahbabımın listesine göre değerlendirelim

Güncellemeye calisacagim gelisme olursa hatirlatma yaparsaniz cok sevinirim. Bu heycanli süreci böyle takip etmek istiyorum. Unuttugum vaatler olduysa hatirlatin editleyelim.

seçim öncesi vaatleri;

- finansmanı hazır kemerburgaz tesislerini 26 ayda tamamlamak.
- florya arazisinin yeni imar planı ile değerlendirilmesi.
- tevfik fikret spor ve yaşam merkezi ile basketbol takımına ek gelir sağlamak.
- global spor kulüpleri arasında dijital alanda lider olmak.
- 10 yıl 100 milyon dolarlık sponsor desteği. stat isim hakkı ve forma da dahil.
- teknik direktör fatih terim olacak.
- basketbolda euroleague katılım, 11 bin kapasiteli salon yapılacak.
- 25 milyon dolardan fazla dijitalden gelir hedefi.
- galatasaray'ın hakkını hiç bir platformda yedirmemek.
- PSV macina kadar Kadromuz cogunlukla sekillenmis olacak
-Avrupa'dan üç kulüple işbirliği ve pilot takım olma konusu

1-2
k.burgaz ve florya

en son bunları demiş

"Florya'da bizim alanımızın iki katı da Emlak Konut'un hazineden almış olduğu bir arazi var. Uzun zamandır bu araziyi satın alarak bütün arazide yeni bir proje geliştirip, bu projeden gelecek bütün gelirle de banka borçlarımızın ödenmesi için çalışıyorduk. Ne mutlu geçtiğimiz hafta Emlak Konut ile bu arazinin alınması konusunda el sıkıştık. Ayrıca yeniden yapılandırma anlaşmasını yaptığımız bankalarla da konuştuk. Onlarla beraber bir finansman modeli oluşturarak aynı zamanda hem Kemerburgaz'a taşınıp hem de Florya'da yapacağımız yeni projeyle tüm banka borçlarımızı 3 sene içerisinde kapatmayı ümit ediyoruz. Bizim için çok mutlu bir gelişme oldu."
Elmas, Kemerburgaz projesiyle ilgili önceki yönetimden başlayan faaliyetleri devam ettirdiklerini dile getirerek, "Eyüpsultan Belediyesinden çizmiş olduğumuz projenin onaylarını aldık. Ayrıca ilgili Bakanlıklardan görüş alınarak, onay alındı. Proje için imar ön onayımızı aldık. Milli Emlak'a başvurduk. Ümit ediyorum, önümüzdeki ay bu sonuçlanacak ve tapumuzu zamanında alacağız. Ardından da hızlı bir şekilde bitmesini arzu ettiğimiz yeni tesisimizin inşaatına başlayacağız." şeklinde görüş belirtti.

traş yapmıyosa buralarda yol katetmiş ama başkanlığı süresinde bitmezdi heralde

3
onla ilgili bir info yok, heralde NEFin insafına bırakılan bişeydi

4
böyle bişeye gerek yok ztn olduğumuzu da sanmıyorum

5
ne kdr sayılır bilmem ama stad sponsorluğu 10 yıl 750 m tl (kel ve fodulun son programda verdiği infoları bilmiom 1 sene fln demişlerdi) forma ise 5 yıl 250 m tl. açıkçası o lafı ettiği zmnda verdiği rakama tekabül ediyor. ama yurtdışı fln diyordu yurtiçi yapınca tl de çakılınca sponsorluk gelirleri de çöp oldu

6
ewt oldu ama gönderdi de

7
traş ve traş gibi duruyor salon yine nefin insafına bırakılırdı heralde.

8
oldu mu bilmiyorum bi sokuyoz denen şeyden sene başı bi para geldi ama bu herifle alakalı değildi sanırım

9
tam tersi her platformda takımın ebesini bellettiniz ve fb uşaklığı yapıp cincon diyen ite bile cvp vermediniz, ztn bu konuda iyi olsanız ibra olurdunuz

10
bu da tam bir traş ve yalan idi, gerçekçi bi hedef değildi burda bariz yalan attı herif

11
bunda da 1481 grup diye bişey anlatıyodu ama sadece onla kaldı. görevde kalsa yapmayacaktı b iht. sadece niğde denen 4. lig takımını bi kaç ahbabına aldırtmakla kaldı

Birlikte hiçbirşey başaramadık başgan.

Geri
Üst Alt