Burak Elmas'tan Transfer Sürecinde Neler Yapıldığını ve Maliyetler Konusunda Bilgiler

Bu seneki 48'in içinde Falcao, Jimmy gibi oyunculara ödenen fesihler dahil ayrıca vergiler, primler de dahil net maaşları değilde bunları da eklemez lazım Arda falan gibi oyuncularında sözleşmeleri uzatılmayacak belli ki Arda teknik ekibe katılır yüksek ihtimal.

Sonradan Anladim renktas ustte mesajimda duzelttim

Yabanci sinirlamasinida hesaba katalim. bazen yonetimin elini kolunu bagliyor. En azindan dogru yoldayiz. 1-2 yila kalmaz hersey duzelir, yeterki yabanci sinirlamasi kaldirilsin tekrar. Emre akbabayi kiralama sebebimizde bu. Alanyada oynama firsati bulur. Devam ederse sinirlama mecbur kullancagiz seneye.

Hadi Alpaslan yeni transfer neyse de diger üclü sirf yerli diye kadroda tutulacak adam degiller benim gözümde. Özellikle iki Emre ikisi de kronik sakat. Bunlarin sözlesmelerinin uzatilmasinin hic bir mantikli karsiligi yok. Adamlar yerli evet ama oynayamiyorlar ki. Ikisiyle sözlesme uzatip kiraya vermemiz de zaten ne kadar sacma birsey oldugunu kanitliyor tekrardan.

Hadi Alpaslan yeni transfer neyse de diger üclü sirf yerli diye kadroda tutulacak adam degiller benim gözümde. Özellikle iki Emre ikisi de kronik sakat. Bunlarin sözlesmelerinin uzatilmasinin hic bir mantikli karsiligi yok. Adamlar yerli evet ama oynayamiyorlar ki. Ikisiyle sözlesme uzatip kiraya vermemiz de zaten ne kadar sacma birsey oldugunu kanitliyor tekrardan.
bastan soyliyim Emre akbabayi hic begenmiyorum. Yedek klubesinde bile gormek istemiyorum. Fakat yabanci sinirlamasi var 8+3 ve hersene artma ihtimali var. Emre akbaba ayarinda bi topcuyu almak icin bonservis + maas daha yuksek bir maliyet olur. o yuzden sozlesme yenileyip kiralamak gayet mantikli. alanyada kendini bulursa + sinirlama 7ye inerse kullanirsin. sinirlama kaldirilirsa yollarsin.

Ispanya ligi degiliz. Ligimizin kalitesi dusuk, paramiz sinirli. Rahat hareket edemiyoruz.

Bizim neden ortamız yok biri gelir tüm yaşlıları doldurur dünya kontrat verir biri gelir tüm bebeleri toplar hepsine düşük maaş verir
ikiside yanlış ortayı bulmak lazım bu kadro yetersiz bir kadro bunu başkanda anlayacak

Şeffaf bir şekilde açıkladıkları için tebrik ederim. Medyaya yansıyan ücretler genelde doğruymuş zaten

Bizim neden ortamız yok biri gelir tüm yaşlıları doldurur dünya kontrat verir biri gelir tüm bebeleri toplar hepsine düşük maaş verir
ikiside yanlış ortayı bulmak lazım bu kadro yetersiz bir kadro bunu başkanda anlayacak
Dusuk maas veriyor diye yonetimi elestireni ilk defa gordum. Tum kadroyu yenliyoruz, para kisitli. Kusursuz bir kadro bekleme bir transfer doneminde. Zamanla olusturulacak.

Belhanda feghouli gibi topculara yuksek bonservis + yuksek maas verdik sampiyon olduk. Sonuc? yine borc artti yine borc artti. Bu kafayla devam etseydik batacaktik. 200 milyon borc bosuna olusmadi. Besiktas ayni kafa devam ediyor.

Onun yerine genclere yatirim yapiyoruz, sampiyon olmasak bile zarar etmiyecegiz. Her sene kadro gelisecek ve sampiyon olunca ciddi manada kar edecegiz. Gunluk dusunmeyin artik.

Bence aciklamalari tekrar oku. Baskan bunlarin hepsine degindi ilk mesaji incele bir istersen.

Devre arasi bir kac şut (feg,babel,cagne, yedlin) bir kac da in yaparsak gedson, sag bek(omar) sag/sol kanat, forvet. Müthüş olur biliyormusun

Gedson ve 1 kanat müthiş olurdu. Yedlin’den de çıkıp sağ ve sol beke yerli de alabilsek keşke

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dusuk maas veriyor diye yonetimi elestireni ilk defa gordum. Tum kadroyu yenliyoruz, para kisitli. Kusursuz bir kadro bekleme bir transfer doneminde. Zamanla olusturulacak.

Belhanda feghouli gibi topculara yuksek bonservis + yuksek maas verdik sampiyon olduk. Sonuc? yine borc artti yine borc artti. Bu kafayla devam etseydik batacaktik. 200 milyon borc bosuna olusmadi. Besiktas ayni kafa devam ediyor.

Onun yerine genclere yatirim yapiyoruz, sampiyon olmasak bile zarar etmiyecegiz. Her sene kadro gelisecek ve sampiyon olunca ciddi manada kar edecegiz. Gunluk dusunmeyin artik.
Tamam işte ozaman çıkıp aslanlar gibi biz bu seneyi pas geçtik diyeceklerdi her demeçte şampiyon olacağız demeyeceksin.
Biz bu seneyi pas geçtik devre arası ve önümüzdeki sezon kadro tamamlanacak deseler ağzımı açmam

Yönetim ve teknik heyet cok iyi bir kadro kurdular

Genc ve potansiyel isimler transfer edildi gelecek vaad Eden oyuncular geldi

Bizim taraftar olarak yapmamiz gereken sabir etmek,bu oyuncu grubu basarili olacak

Bu sene veya gelecek sene farketmiyor gecis sureci olarak görmek lazim mevcut teknik heyetle veya bir baskasiyla basari gelecek bundan eminim cunku yillar sonra bir Ajax veya Baska bir avrupa takimi gibi transfer politikasi izledik

Tamam işte ozaman çıkıp aslanlar gibi biz bu seneyi pas geçtik diyeceklerdi her demeçte şampiyon olacağız demeyeceksin.
Biz bu seneyi pas geçtik devre arası ve önümüzdeki sezon kadro tamamlanacak deseler ağzımı açmam
Fatih Terim ve baskan demedimi 3 yillik plan yapiyoruz diye. Ne yani lig baslarken bu takimdan bir cacik olmazmi desin. Tabikide sampiyonluga oyniyacagiz diyecek. O kapasitede var fakat sabirda lazim. Hemen basari gelmeyebilir.

Belki sen demezsin fakat bu sene basari beklemeyin dese ortalik karisir. Bizim taraftar inanilmaz sabirsiz.

Burak baskanida yönetiminde tebrik etmek lazım verdikleri her sözü tek tek yapmaya çalışıyorlar eksikler elbet olur ama adamlar samimiler sportif başarı gelirmi onu bilemeyiz ama takdiri hak ediyorlar

Evlatlara verilen sözleşmeler dışında herşey yerinde ve tutarlı. Berkanın ve Barışın bonservisler bir seviye yukarda yerli kuralından dolayı ama yapacak birşey yok.

Harika, devamı gelecek. Tek gözüme batan PVA’nın uçuk maaşı. Nazarlık diyelim, umarım hakkını verir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Okan Koçuk'tan 460 bin euro, Emre Taşdemi'den de 60 bin euro kiralama geliri elde edilmiş bu arada.

Geri
Üst Alt