Burak Elmas'tan Transfer Sürecinde Neler Yapıldığını ve Maliyetler Konusunda Bilgiler

gelecek sene 30 milyona inecekse Babel Fegh vs ile sözlesme yenileme ihtimali yok gibi
Teorik anlamda olabilir elbet, yillik 1 milyon euro'dan mesela. Ben gerci kalacaklarini dusunmuyorum ama mevcut sozlesmelerde yazilan paralari bir daha alamazlar elbet.

Babel: 2.5 Milyon Euro
Falcao : 3 Milyon Euro
Feghouli: 3.850.000 Euro (+550.000 minimum bonus)
Arda: 800.000 Euro
Akbaba: 850.000 Euro

Toplam: 11.550.000 Euro ediyor sadece bu isimler. Bonuslar hariç Feghouli dışında.

Babel,Feghouli ve Diagne’nin yillik kazanclari toplam da 10-11 milyon euro galiba

Demek ki bu oyuncular disinda ayrilanlar da olacak yoksa 30 milyon euro’yu yakalamak kolay olmaz

Mevcut bütce ile gelecek sezon arasinda 18 milyon euro fark var Ama yonetim bunun planlamasini coktan yapmis cünkü 30 milyon euro’yu hedef belirlemisler ve Bunu da net olarak aciklamislar

O üçlünün maliyeti 20 milyon euro civarında, o 48 de brüt.

Yahu ben demedim demiyorum zaten. 4.6m avro fazla geldi. Geçen sezon da 4.6 yazıyor daha çok yardımcısı vardı.

Teknik heyet bütçesi ve hocanın maaşı değişmedi dedi kulübün başkanı, çıkmış açıklamış, üzerine söz söylemeye gerek yok.

Geçen seneki vergi düşüktü bu seneki vergi de yüksek.

Arda 8 Milyon TL
Emre Akbaba 8,5 Milyon TL
Emre Tasdemir 4,4 Milyon TL
Alpaslan 5 Milyon TL

Yazik günah su paralar resmen cöpe atilan paralar.

Devre arasi bir kac şut (feg,babel,cagne, yedlin) bir kac da in yaparsak gedson, sag bek(omar) sag/sol kanat, forvet. Müthüş olur biliyormusun

O üçlünün maliyeti 20 milyon euro civarında, o 48 de brüt.

Benim hesap tamamen taca cikti galiba 48 milyon’a falcao’nun fesih bedeli de dahilmis

Sözlesmesi sona eren oyuncularla birlikte sezon sonunda zaten 30.5 milyon euro oluyormus,gelecek sezon yapilacak olasi transferlerde hedef 35 milyon euro Maas bütcesi yani dogrusu buymus ben yanlis anlamisim

Boyle bir bilgilendirme yapmalari gercekten Cok guzel,Umarim ayni sekilde devam ederler taraftarin da destek olmasi gerekiyor yönetim’e cunku isik var Iyi yoldalar

pva hamlesi biraz gereksiz gibi oldu ama o da limitten dolayı sol beki bonservissiz halletmek için yapılmak zorunda kalındı büyük ihtimal. o bölgeye de bi scout transferi lazım ilerde

Muslera çok alıyorr yeaa diyen insanlara şaşırıyorum. 10 küsür yıldır kalemizi başarıyla koruyan bir adam ve hala o gittiğinde yerine kimi koyabileceğimiz belli değil üstelik Mondragon ve Tafarel dışında ki bu takımın kaledeki efsanelerinden oldu. Üstelik 3 küsür milyon alırken 2,5 milyona düşürüyor pandemiden dolayı maaş kesintileri istenirken ilk o önce benim maaşı düşürün ki diğer oyunculardan da bunu isteyebilelim diyor. Ama 2-3 maçta hata yaptı gol yedi diye denmeyen laf kalmıyor ya bir değerlerimize sahip çıkalım hemen yemeyelim ya. 2,5 da çok gitsin diyenler acaba kendi patronları onların maaşında o miktarda bir indirim yapsa kabul ederler mi çalışmaya devam ederlermi

Arda 8 Milyon TL
Emre Akbaba 8,5 Milyon TL
Emre Tasdemir 4,4 Milyon TL
Alpaslan 5 Milyon TL

Yazik günah su paralar resmen cöpe atilan paralar.
Yabanci sinirlamasinida hesaba katalim. bazen yonetimin elini kolunu bagliyor. En azindan dogru yoldayiz. 1-2 yila kalmaz hersey duzelir, yeterki yabanci sinirlamasi kaldirilsin tekrar. Emre akbabayi kiralama sebebimizde bu. Alanyada oynama firsati bulur. Devam ederse sinirlama mecbur kullancagiz seneye.

Babel,Feghouli ve Diagne’nin yillik kazanclari toplam da 10-11 milyon euro galiba

Demek ki bu oyuncular disinda ayrilanlar da olacak yoksa 30 milyon euro’yu yakalamak kolay olmaz

Mevcut bütce ile gelecek sezon arasinda 18 milyon euro fark var Ama yonetim bunun planlamasini coktan yapmis cünkü 30 milyon euro’yu hedef belirlemisler ve Bunu da net olarak aciklamislar
Bu seneki 48'in içinde Falcao, Jimmy gibi oyunculara ödenen fesihler dahil ayrıca vergiler, primler de dahil net maaşları değilde bunları da eklemez lazım Arda falan gibi oyuncularında sözleşmeleri uzatılmayacak belli ki Arda teknik ekibe katılır yüksek ihtimal.

şu açıklamayı yapmak da rakamlar da çok güzel niye bir daha yapmıyorsunuz peki onu anlamadım

şu açıklamayı yapmak da rakamlar da çok güzel niye bir daha yapmıyorsunuz peki onu anlamadım
Total rakamlar açıklanacak.

Tek tek açıklarsak kulüpler ve menajerler kendilerine koz olarak kullanıyor ücretleri demeye getirdi.

Rakipler limitlerinden çok harcıyor kimse de karışmıyor ama ne hikmetse biz sorgulanıyoruz hala dedi.

Geri
Üst Alt