Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.563
- 6.638
- 718
Aynı tablo 2018/19 sezonunda teknik kadroya 7.3 yazmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teorik anlamda olabilir elbet, yillik 1 milyon euro'dan mesela. Ben gerci kalacaklarini dusunmuyorum ama mevcut sozlesmelerde yazilan paralari bir daha alamazlar elbet.gelecek sene 30 milyona inecekse Babel Fegh vs ile sözlesme yenileme ihtimali yok gibi
%40 da vergi var.Teknik heyetin icinde Fatih terim , yardimcilari, kaleci antrenorleri, kondisyoner, scout ekibi falan var. 2.76 milyon net var koca ekibe. senol tek basina 3.2 aliyordu. O kadar abartilacak bir rakam degil.
irfancanı biri kapmadan hemen almalıyız. bu haftaki göztepe maçını alıcı gözle izledim iyi potansiyel var o çocuktamuslera derhal gitmeli seneye
irfan can gecmeli
arti feg babel zaten gidecek tek cagne kaliyor
Yahu ben demedim demiyorum zaten. 4.6m avro fazla geldi. Geçen sezon da 4.6 yazıyor daha çok yardımcısı vardı.Açıklandı, yazmış adam 18 milyon TL diye ama sen almıyor demekki diye cevap vermişsin.
Babel,Feghouli ve Diagne’nin yillik kazanclari toplam da 10-11 milyon euro galiba
Demek ki bu oyuncular disinda ayrilanlar da olacak yoksa 30 milyon euro’yu yakalamak kolay olmaz
Mevcut bütce ile gelecek sezon arasinda 18 milyon euro fark var Ama yonetim bunun planlamasini coktan yapmis cünkü 30 milyon euro’yu hedef belirlemisler ve Bunu da net olarak aciklamislar
Farkindayim. Gayet normal rakam. 1.8 milyon euro maas aliyor Fatih terim.%40 da vergi var.
Yahu ben demedim demiyorum zaten. 4.6m avro fazla geldi. Geçen sezon da 4.6 yazıyor daha çok yardımcısı vardı.
O üçlünün maliyeti 20 milyon euro civarında, o 48 de brüt.
Yabanci sinirlamasinida hesaba katalim. bazen yonetimin elini kolunu bagliyor. En azindan dogru yoldayiz. 1-2 yila kalmaz hersey duzelir, yeterki yabanci sinirlamasi kaldirilsin tekrar. Emre akbabayi kiralama sebebimizde bu. Alanyada oynama firsati bulur. Devam ederse sinirlama mecbur kullancagiz seneye.Arda 8 Milyon TL
Emre Akbaba 8,5 Milyon TL
Emre Tasdemir 4,4 Milyon TL
Alpaslan 5 Milyon TL
Yazik günah su paralar resmen cöpe atilan paralar.
Bu seneki 48'in içinde Falcao, Jimmy gibi oyunculara ödenen fesihler dahil ayrıca vergiler, primler de dahil net maaşları değilde bunları da eklemez lazım Arda falan gibi oyuncularında sözleşmeleri uzatılmayacak belli ki Arda teknik ekibe katılır yüksek ihtimal.Babel,Feghouli ve Diagne’nin yillik kazanclari toplam da 10-11 milyon euro galiba
Demek ki bu oyuncular disinda ayrilanlar da olacak yoksa 30 milyon euro’yu yakalamak kolay olmaz
Mevcut bütce ile gelecek sezon arasinda 18 milyon euro fark var Ama yonetim bunun planlamasini coktan yapmis cünkü 30 milyon euro’yu hedef belirlemisler ve Bunu da net olarak aciklamislar
Total rakamlar açıklanacak.şu açıklamayı yapmak da rakamlar da çok güzel niye bir daha yapmıyorsunuz peki onu anlamadım