Hüseyin Kulaksız
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2019
- 1.557
- 1.828
- 1.146
Başkana yıldızlı pekiyi.
(Hataları var da Fatih hocanın ısrarı ile yaptığı işlerdir
)
(Hataları var da Fatih hocanın ısrarı ile yaptığı işlerdir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renktaş. 4,6 milyonun sadece 18 milyon tl sini imparator alıyordur. Terimtaparlar öyle diyor. 3 milyon alıyor deyince algı yapıyor oluyorsun.Neeee teknik kadro 4.6 milyon euro mu?
Simdi ben FT 3.5 milyon euro maas aliyor dedigimde beni forumdan atanlar utanacak mi yoksa "Yok o 4.6 milyonun 2.3 milyonunu FT digerleri de kalan 2.3 u aliyor " mu diyecek?
Net özür bekliyorum!
Üzüldüğüm tek şey, Arda'nın ve Emre A.'nın maaşları yüksek. Hak etmiyorlar ve bunu herkes görüyor.Boş yapmayın yine ya.
Geçen sene 61 milyon euro olan yükümlülük 48'e inmiş, bunca sözleşmeye rağmen hala tatava peşindesiniz.
%40 vergi yani 1.85 milyonu vergisi o paraya dahil ayrıca yine başkan geçen sene ile aynı parayı aldığını söyledi. İftira atmak daha kolay geliyor ama size değil mi? Utanmadan doğruları söyleyenlere Terim tapar diyorsunuz sonra ne yüzsüz insanlarsınız arkadaş.Yok renktaş. 4,6 milyonun sadece 18 milyon tl sini imparator alıyordur. Terimtaparlar öyle diyor. 3 milyon alıyor deyince algı yapıyor oluyorsun.
Yardımcı hocalarımız bulunmaz hint kumaşları olduğu için terim den fazla alıyorlardır.........
Akbaba'yı Alanya ödeyecek.Üzüldüğüm tek şey, Arda'nın ve Emre A.'nın maaşları yüksek. Hak etmiyorlar ve bunu herkes görüyor.
8 Milyon ne demek yaw. 4,5dan uzatilacakti. Imza parasi bile verilmis vay arkadasArda Terim'in evlat kazıklarından sadece biridir.Herif el öptü diye sıfır katkıyla milyonları götürüyor.Nasıl bir egoysa?
Klavyesi olan yazıyor rdsh yapcak bisi yokTeknik heyet 4.6'nın içinde %40 vergi dahil herkes hesaplarken buna hiç dikkat etmiyor sonra kendileri uydurduklarına inanıyorlar. Bundan sonra açıklanmayacak derken saklayacağız demiyorlar Genel kurul üyesi yada sportif Aş hisse senedi sahibi olanlar bunlara ulaşabilirler diyorlar ve bundan sonra ücretler tek tek açıklanmayacak total vergiler falan dahil olan ilk tablodaki gibi açıklama olacak.