Burak Elmas'tan Transfer Sürecinde Neler Yapıldığını ve Maliyetler Konusunda Bilgiler

Neeee teknik kadro 4.6 milyon euro mu?

Simdi ben FT 3.5 milyon euro maas aliyor dedigimde beni forumdan atanlar utanacak mi yoksa "Yok o 4.6 milyonun 2.3 milyonunu FT digerleri de kalan 2.3 u aliyor " mu diyecek?

Net özür bekliyorum!
Yok renktaş. 4,6 milyonun sadece 18 milyon tl sini imparator alıyordur. Terimtaparlar öyle diyor. 3 milyon alıyor deyince algı yapıyor oluyorsun.
Yardımcı hocalarımız bulunmaz hint kumaşları olduğu için terim den fazla alıyorlardır.........

Burak Elmas teknik direktör seçimi hariç senelerdir istediklerimi ya da finansal açıdan olması gerekenleri yapıyor. Kendisini tebrik ederim.

Maaş bütçesinin 25-30 milyon Euro olması gerektiğini çok kez bu forumda tekrarlamıştım.

Sözleşmelerde saçma sapan rakamların olmaması gerektiğini hep yazmıştım. Yayınlanan görüntüde gayet makul ücretler mevcut. Türk oyuncular tek soru işareti, onda da farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorum. Geçmiş dönemlerdeki alacakların bu yıl ki maaşa eklenmesi gibi…

Sönmüş yıldızlar yerine genç oyunculara yönelmeliyiz diye senelerdir yazıyorum. Bunu yaptığı için kendisini tekrar tebrik ediyorum.

Böyle devam.

Tek eksik, gelen genç oyuncuların gelişeceği, seviye atlayabileceği bir Florya sistemi ve teknik ekip. Onda da yapacak bir şey yok. Burak Elmas Başkan olduğu sürece Fatih Hoca ile çalışır.

Cica, Morutan, Boey, Nelsson özellikle beğendiğim oyuncular. Bunlar fit olur forma girerse zaten bu ligde başarı sağlarız. Avrupa ise maalesef ayrı bir konu…

Ftnin 3 aldığını sanmıyorumda

1.8 alıyosa 4.6 nın içinden

Geri kalan yaklaşık 3 milyonu kim alıyo orayı bende anlamadım

Personelin tüm maaşınıda verse yine kurtarmıyo(tabi malzemeciler 250 bin euro fln almıyosa)

Kaldıki 4.6nın altındaki diğer gider kaleminde personele 1.3m giderde ayrıca yazılmış zaten 4.6dan bağımsız

vallahi 1-2 yıl ciddi başarılar olmasa da olur. Savaşan koşan hırslı bir takım oluşturulsan, bir kaç transfer 8-10 satalım yerine aynı profilde gençler alalım ben razıyım.

Bu mantıkla başarı kendiliğinden gelir aceleci olmamak lazım.

Tek pas kaybında hemen oyuncu boklamasak iyi olur

Yok renktaş. 4,6 milyonun sadece 18 milyon tl sini imparator alıyordur. Terimtaparlar öyle diyor. 3 milyon alıyor deyince algı yapıyor oluyorsun.
Yardımcı hocalarımız bulunmaz hint kumaşları olduğu için terim den fazla alıyorlardır.........
%40 vergi yani 1.85 milyonu vergisi o paraya dahil ayrıca yine başkan geçen sene ile aynı parayı aldığını söyledi. İftira atmak daha kolay geliyor ama size değil mi? Utanmadan doğruları söyleyenlere Terim tapar diyorsunuz sonra ne yüzsüz insanlarsınız arkadaş.

Benim başkana güvenim tam. Kredi bende yüksek.
Toplam maaş bütçesini açıklamaları bence yeterli olacaktır. Misal tek tek açıklandığında bugün Arda haketmiyor diye laf ederiz(ki etmiyor doğru) yarın başkası başkasına laf eder. Taraftar profili çok çok farklı,tepkiler çok farklı.
Fatih Terim'in ondan çok daha az - zaten hep diyorum , futbol olarak geride artık - göndermek çözüm değil, kim gelirse genç kadronun yarısının içine edebilir. Ufaktan yerine biri planlanmalı. Daha da güzeli , altyapının tepesinde otursun F.T ? alsın 16 yaşından çocukları parlatsın ileride.

Falcao gittigine gore, hali hazirdaki en kazik sozlesmeler teknik kadroyla yapilmis. 4 yildir hicbir duzeni olmayan, kondisyonu olmayan, 3 mac arka arkaya iyi maci olmayan, hicbir futbolcusu orta vadede ileri gitmeyen, 60 transfer yapmis takimin teknik kadrosuna 4.6 milyon euro verilmis. Yazik. Sorarsan Galatasaray’a adanmis hayatlar!

Üzüldüğüm tek şey, Arda'nın ve Emre A.'nın maaşları yüksek. Hak etmiyorlar ve bunu herkes görüyor.
Akbaba'yı Alanya ödeyecek.

Arda için de iddialar geçen sene maaş almadığı için alacaklarnın bu seneye eklendiği yönünde yani 4+4. Arda'yı zerre sevmem ama yine ödemesek yine sorun etmez bence.

Ömerle Taşdemir için de alacaklar eklendi diyorlardı yoksa onlar da fazla.

Bir daha böyle açıklanmayacak demesi büyük sıkıntı
O zaman şaibe her zaman olacaktır
Gerekçesi ise menajerler kulüpler koz olarak kullanıyormuş
Sen uygun fiyatlı güzel transferler yap, sen kullan koz olarak
Tamamen kılıf uydurmak için bir gerekçe
Açıklamayacağız diyerek ardaya emreye bu paraları ver baştan, sonra baskı olup açıklamak zorunda kalınca rakamın düşük görünmesi için sonraki transferler ne güzel düşük düşük rakamlara oldu
Demek ki açıklamak zorunda olunca yapılabiliyormuş

61’den 48’e sırf falcaodan zaten 10 milyon düşüyor, düşüş sadece 3 milyon
Falcaoya fesih bedeli ödenen para da buraya eklendi deniyor ama o fesih bedelinde yazılmş olması gerekir, kaldı ki buraya yazıldıysa bile o zaten geçen senenin alacakları, yani buraya 3 eklendiyse geçen sene rakamına da tam almadığı 10 eklenmiş olması gerekir, düşüş yine suni yüksek görünür yani

Sen oyunculardan fedakarlık isteyip paralarını düşür, sonra git ardaya akbabaya arttırmalı sözleşme ver, üstelik de yararından çok zararı olan 2 adam
Takım içindeki birbirini korumama, anlaşamama nerelerden başlıyor anlaması zor değil
Siz diğer oyuncuların yerinde olsanız kızmaz mısınız, gönlünüz kırılmaz mı

Şimdi de kendileri de farkında tecrübeli eksiği oluştu, çünkü baskıyla açıklamak zorunda kalınca baba transferlere yer kalmadı
Buna rağmen 24 m€ bonservis gideri var, gelir hiç yok

Bu paranın içinde bari 2 tane net oynayacak, takımı yönlendirip ana iskeleti oluşturacak tecrübeli adam olması gerekirdi

Ayrıca hiç gelir yok demek, sen hiç oyuncu parlatamamışsın, hatta olanı da öldürmüşsün para etmemiş demek ve biz bu teknik heyete aynı parayı ödüyoruz

Teknik heyet 4.6 € da çok yüksek
Hiç güneş şu kadar alıyor falan demeyin, kötüden örnek olmaz, ne yani tff 10 verseydi biz 7’ye iyi mi diyecektik
Hoca 2.3 € alıyor deniliyor, geçen sene maaşı TL’ydi, ama şimdi € cinsinden konuşuluyor
Yani aslında € ne kadar arttıysa o kadar artmış diye anlıyorum
Ayrıca oyunculardan fedakarlık isterken teknik heyet neden aynı alıyor

Bu rakam tablosu çok kötü, buna rağmen takımda ciddi net oyuncu eksiği var (kendileri de söylüyor artık) ve 2-3 sene önceki takım kalitesini yerine koymak çok ciddi para
Bu yüzden zaten Ocakta tecrübeli adamlar da alacağız ama rakamları artık açıklamayacağız deniliyor
Kısaca gidişat öyle görüldüğü gibi toz pembe, iyiye bir gidiş değil

Fatih Hoca'nın maaşı 3m euro idi önceden zaten. 6 TL'den sabitlenmişti ve TL olarak almıştı maaşını. Yani 18 m TL. Pandemi dolayısıyla %15 indirim yaptı ve maaşını 15 m TL olarak aldı. Yeni yönetim geldiğinde 3m eurodan devam etti sanırım (Haberler o yöndeydi). Başkan Hoca'nın maaşı aynı kaldı derken 3m eurodan bahsediyor olmalı. Çünkü yine haberlere göre Fatih Hoca boş mukaveleyi imzaladı ve yeni yönetim de geçmişte yaptığı anlaşmadaki ücreti yani 3m euro maaşı bağladı Hoca'ya.

Transfer ve maliyetleri ile çıkardıkları iş çok güzel.Hoca f/p olarak 2 senedir diplerde o başka konu ama hocaya zam yapıp teknik ekibi genişletilse keşke. Acaba Hoca kendi ödediği için mi bu teknik ekibe muhtaç bırakıyor bizi?

Beklediğimden iyi başladılar.Yolları, dolayısıyla yolumuz açık ve aydınlık olsun.

Edit, ücretleri açıklamama konusunda saydıkları mazeretler hala geçerli olsa da karşıyım. Net olarak açıklanmalı.

Ben kendi adıma teşekkür ediyorum yönetime.

Yıllardır hayalini kurduğum transfer dönemini geçirdik.
Bir de gedson, ve babel yerine kuru gelseydi dört köşe olurdum.

Sabırsızlıkla bekliyorum maçları

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teknik heyet 4.6'nın içinde %40 vergi dahil herkes hesaplarken buna hiç dikkat etmiyor sonra kendileri uydurduklarına inanıyorlar. Bundan sonra açıklanmayacak derken saklayacağız demiyorlar Genel kurul üyesi yada sportif Aş hisse senedi sahibi olanlar bunlara ulaşabilirler diyorlar ve bundan sonra ücretler tek tek açıklanmayacak total vergiler falan dahil olan ilk tablodaki gibi açıklama olacak.

Arda turan adlı rezile hangi amaca hizmet 8 milyon tl veriliyor!! Evlatçılık sağolsun.

Beni sasirtmiyor hic,mayis 2022 de mutlu olacagini tahmin ediyorum😍

Teknik heyet 4.6'nın içinde %40 vergi dahil herkes hesaplarken buna hiç dikkat etmiyor sonra kendileri uydurduklarına inanıyorlar. Bundan sonra açıklanmayacak derken saklayacağız demiyorlar Genel kurul üyesi yada sportif Aş hisse senedi sahibi olanlar bunlara ulaşabilirler diyorlar ve bundan sonra ücretler tek tek açıklanmayacak total vergiler falan dahil olan ilk tablodaki gibi açıklama olacak.
Klavyesi olan yazıyor rdsh yapcak bisi yok

Geri
Üst Alt