Burak Elmas'tan Transfer ve Gedson Fernandes Açıklaması

Hainin önde gideni .

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet geriden haberleri okudum , ufak çapta şok geçirdim. En çok Pulgar sakatlandı kısmına kafayı kırdım bu arada - nedir durumu bilmiyorum.kahvemi koydum bekliyorum bu açıklamayı.

"GS başkanı" kelimes grubunu kullanmadan umarum net ve doğru şekilde perde arkasını anlatır çünkü olanlar taraftar tarafından kabul edebilir işler değil.

Yapacağı en hayırlı açıklama aşağıdaki açıklamadır.
" Büyük umutlar ile geldiğim ama yönetim olarakta bir şeye yaramadığımızı görüyor ve Galatasaray'a daha fazla zarar vermemek adına Galatasaray kulübü başkanlığından istifa ediyorum."

Ama terimi gönderdi canım başkanım. Bu bize yetmez mi cahil cühelalar. Terim gitti ne güzel daha ne istiyorsunuz. Konuşmak başkanımızın hakkı. Herşey artık daha güzel olacak. Kötü oynuyorduk hep sonuçta. Artık kötü oynamayacağız. torent hocamız top oynatıyor takıma.

renktaş sizin muhteşem başkan ve yönetiminiz değil miydi 6 ay önce

Buyuk Baskan gerekli açıklamaları yapacaktır.

Olm şu yönetimin daha açıklama yaptığında tam vaktinde başladığını görnedim

Canlı yayın var mı hangi kanalda Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptırmak bile başlı başına bir istifa sebebi Allah'ından bul Burak elmas Galatasaray tarihinin en iğrenç en başarısız en vasıfsız başkanısın öyle ki dursun ozbeki bile mumla arar olduk

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyi açıklayacaksın Allah aşkına bir git.

Çaresizliğini mi açıklayacaksın? Bitirdin ulan Galatasaray'ı!

Yine "Galatasaray'ın çıkarları", "başkan benim" tarzında bir konuşma olmaz umarım.

Yoksa kendimi tutamayacağım, direkt ana avrat söveceğim diye tedirginim.

Küfürlerin yarısını sezon sonuna saklayın beyler rize kümede kalırsa diye

Tüh düzgün soru soracak kişi yok. Hiç değinmemezlik eder mi ?

Geri
Üst Alt