Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.076
- 48.589
- 4.843
Besiktasin GEDSON Transfer’in de mi?Burak Elmas: "Işıtan Gün, Nihat Kırmızı çok teşekkür ederim. Hepsi çok çalıştı transferde."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Besiktasin GEDSON Transfer’in de mi?Burak Elmas: "Işıtan Gün, Nihat Kırmızı çok teşekkür ederim. Hepsi çok çalıştı transferde."
Bence az bile abartıldıÖn libero konusu aşırı abartılıyor. Melo Fernando ayarında biri değilse oraya oyuncu almaya gerek yoktu.
Hayatımda ilk kez bu kadar net yanılmışım.Niye yaw cok seviyordun
Yokmu 7 babayigit su vasifsizi dusurecek, eyy derin gs nerdesiniz
Şu yaşananların üstüne geniş bir mide lazım hala zaman diyebilmek için. Sendekinin maşallahı varmış ama hakkını vermek lazım.Ft'yi geç kovdu. Yetmez o yüzden.
Hiçbir şey göstermedi zaman, daha terimin kazıklarını çıkaramadık.
Ulan bunu yazan adam seçim döneminde Yiğit Şardan'a Fenerli diyip alenen küfür ediyordu![]()
Küme mi düşelimPazar günü koyu bir Galatasaray taraftarı olarak Alanya'yı en içten dileklerimle destekliyorum bundan sonra Galatasaray'ın rakiplerini tutacağım. Küme düşmeden bu beceriksiz başkanın gideceğini sanmıyorum. Kulübün kurtulmasının tek yolu önce en dibe batmasıdır bence batılacak en dibe batmaliyiz.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunu düşünen Galatasaraylımı simdi küme düşmekmişPazar günü koyu bir Galatasaray taraftarı olarak Alanya'yı en içten dileklerimle destekliyorum bundan sonra Galatasaray'ın rakiplerini tutacağım. Küme düşmeden bu beceriksiz başkanın gideceğini sanmıyorum. Kulübün kurtulmasının tek yolu önce en dibe batmasıdır bence batılacak en dibe batmaliyiz.
Ss alalım pls.Dün gece bende epey küfürlü mesaj gönderdim bu Burak denilen şahsiyet'e hem de öyle böyle değil. Ne küfürler ettim bilesiniz.
Pazar günü koyu bir Galatasaray taraftarı olarak Alanya'yı en içten dileklerimle destekliyorum bundan sonra Galatasaray'ın rakiplerini tutacağım. Küme düşmeden bu beceriksiz başkanın gideceğini sanmıyorum. Kulübün kurtulmasının tek yolu önce en dibe batmasıdır bence batılacak en dibe batmaliyiz.
evet abartılıyor, taylan ile oynayalım her maç 1 gol yedirsin, belki ligde kalırız.Ön libero konusu aşırı abartılıyor. Melo Fernando ayarında biri değilse oraya oyuncu almaya gerek yoktu.