Burak Elmas'tan Transfer ve Gedson Fernandes Açıklaması

GSC yönetimden ricam var herkese birer mesaj izin hakkı verilsin biraz içimiz soğusun

Burak Elmas yönetiminin düşmesi için neler gerekiyorsa acilen yapılmalı bir yandan 2.000 imza toplanmaya başlansın diğer yandan 7 yönetici istifa etmeye davet edilsin hangisi daha önce tamamlanırsa Burak elmas derhal gitsin ne kadar erken giderse küme düşmeme ihtimalimiz o kadar artar yoksa seneye TFF 1. liginde oynarız yayın ihalesine dolaylı olarak girmemize gerek kalmaz böylece

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yönetim istifa etmiyorsa üyeler tüzükte bunun yolu neyse onu yapmalı bir an önce. Bu yönetime bir tane daha transfer yaptırılmamalı. Yazın yapacakları transferler ile yeni Babeller, Ömerler, Morutanlar, Penalar gelecek. Sonra elimizden çıkaramayacağız. Bu Feguli'ye bu kontratı yaptıranlar açıklanmalı.

Ulan bunu yazan adam seçim döneminde Yiğit Şardan'a Fenerli diyip alenen küfür ediyordu :)

ne şardanı ya burak leş diye şardan kaliteli aday mı oldu o da apo başkanlık yapsın diye son gün icat edilmiş bi edavat idi. apo varken mensah çalımı yiyoduk şimdi de jetson çalımı. şardanmış

Pazar günü koyu bir Galatasaray taraftarı olarak Alanya'yı en içten dileklerimle destekliyorum bundan sonra Galatasaray'ın rakiplerini tutacağım. Küme düşmeden bu beceriksiz başkanın gideceğini sanmıyorum. Kulübün kurtulmasının tek yolu önce en dibe batmasıdır bence batılacak en dibe batmaliyiz.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunu düşünen Galatasaraylımı simdi küme düşmekmiş

Gedsonu alırsın veya alamazsın sorun orada değil, camiamızı 1.000 taraftarı olan Rize gibi çapsız kulübün, çapsız ve ağır .... başkanının ağzına sakız edip, dalga geçirtecek duruma düşürdün ya statta veya nerede olursa olsun dövseler de içim soğumayacak bu Burak Elmas denen haini. Umarım daha beterini yaparlar buna. Yok mu genel kurulda bu haini görevden indirecek babayiğit acaba ?

Genç başkan olsun artık dedik ama bizim ülkede olmuyor maalesef fenerde bizde resmen cuvalladik ,bunak dedeleri elestirmem artık yeterki su buraki gondersinler

Dursun kulüp tarihinin en kötü başkanıdır onun kadar rezili gelmez diyodum an itibariyle onu geçtin bravo sana şu yaşanan rezaletle üzerine tüy diktin..

Geri
Üst Alt