Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

resmi açıklamanın yapılmasını büyük bir heyecanla bekliyorum uzun zamandır bu kadar sevinmemiştim allah razı olsun çinlilerden ! umarım bir aksilik olmazda biter bu iş !

Koca koca adamlar TV lere çıkmış ''Madem Çin' e satılacaksa bonservis bedeli daha yüksek olmalıydı'' diye ahkam kesiyor, embesilliğin bu kadarına yuh artık?...

Futbolcu daha az tercih edilen bir lige gitmek için daha yüksek ücret ister, burası tamam. Ancak kulüp için böyle bir tercih durumu niye olsun?, kim daha fazla para verirse ona verir; bunun tek istisnası kendi liginde rakibi konumunda olan kulüplerdir...

Ha Çin kulüpleri Avrupa kulüplerinin vermek istemeyeceği paraları veriyor, o sayede de pek çok yıldız futbolcuyu transfer edebildiler...Burak için hangi Avrupa kulübü 8 milyon bonservis, yıllık 6-8 milyon vermek ister?...

Bunların yorumlarını gören de Burak için Avrupa' dan da benzer teklifler vardı, Burak istemiyor olmasına rağmen Kulüp kendisini Çin' e gitmesi için zorladı zanneder...Adeta panik halindeler, ne dediklerini bilmiyorlar, dertleri belli...

Taraftar olmasa yönetim çetenin maskarası olmuştu.Aydın la bile sözleşme imzalayacaklardı. İyiki taraftar var siz rahat olun bu kadar tepki varsa bi bildiği vardır taraftarın gitsin artık

Aspordaki paralı askerler kudurmuş.... Beter olun.... Hiç biri bu arkadaşın aldığı yıllık ücreti attığı gol sayısına bölmüyor ama....

Cahm7vpWIAAzVdT.jpg

Kim ne derse desin, 8 milyon dan fazla etmeli Burak.

Son dönemlerde sıkıntılı hale gelmisti birliktelik.Taraftarda Burak'da olumsuz etkileniyordu.Zamanlama acisindan sıkıntı olsa da ayrılık dogru karar.Burak'ı Schalke'ye attigi golle anımsayacagim hep her ne kadar olumsuzluklarda olsa.Umarım bugün stadda Galatasaray'ın büyüklügüne yakısır bir veda töreni olur.Yolun acik olsun Burak Yılmaz.

Cahm7vpWIAAzVdT.jpg

Kim ne derse desin, 8 milyon dan fazla etmeli Burak.

bu adama herkes kazik bize girdiyor. Herif ilk sezonundan hemen o 5 mio arti yillik ücretini birak cikarmayi ikiye katlatti . Bu adam ne kadar sinir bozucu olursa olsun, bize gelmis en iyi GOLCÜlerden biri (bakin forvet demiyorum)

volkan pala denen cöpü niye o kadar istiyorsunuz ya.
sneijder + burak paket yapin 35 milyona yuru iste

Zamanında çin seddini yapanlar türkler ülkelerine girmesin diye yapmışlar şimdi ise burak gibi bir kazmaya 8 milyon euro veriyorlar gelmesi için çok komiğime gidiyor :D

Ayrıca umarm o çin seddini dahada uzatırlar ve bir daha dönemezsin made in prc burak.

ödenecek ücret konusunda spekülasyonlar var.
twitter'da da çeşitli hesaplar 8 milyon eu'nun üzerinde olduğunu yazıyorlar bonservisinin.
gelecek para bir yana, her sene düşecek formuna karşılık ciddi bir maaş yükünden kurtulduk. dursun özbek'in galatasaray başkanlığı kariyerindeki ilk isabetli kararı diyebilirim.

ayrıca başarılı olmasını canı gönülden temenni ediyorum. zira bu kankası olcan adın ve selçuk inan'a da yolu açacaktır.

gitmedi mi bu hala ? gitsin de şu adama rahat rahat hakaret edelim, yıllardır bu herifin bize ettiği işkence tarif edilemez futboldan soğudum bu herif yüzünden.

bu adama herkes kazik bize girdiyor. Herif ilk sezonundan hemen o 5 mio arti yillik ücretini birak cikarmayi ikiye katlatti . Bu adam ne kadar sinir bozucu olursa olsun, bize gelmis en iyi GOLCÜlerden biri (bakin forvet demiyorum)

Lukunku STancu gibi adamlara göre en iyisi bencede. Büyük maçlarda genelde iş yapmayan golcüydü rahmetli.:(

Geri
Üst Alt