Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

Tinerji zaten buda gitse oraya iyi yakışır aslında.

Selcuk Facts konusunu acariz yakinda yeterli dokumanlar mevcut ugur hocam sagolsun.

Sinsi herifin gercek yuzunu herkes tanisin

Herşeye tamam da cidden Fb li olduğunu mu düşünüyorsunuz ? :D

Alpay güzel cevap yazmış orada katılmamak elde değil

2 sene max katkı aldık bu nefrette Selçuk kadar ona muhtaç eden yönetimlerin de suçu var

Beşiktaş özüne döndü. Bu sene kadronun yarısı gider.

Herşeye tamam da cidden Fb li olduğunu mu düşünüyorsunuz ? :D

Alpay güzel cevap yazmış orada katılmamak elde değil

2 sene max katkı aldık bu nefrette Selçuk kadar ona muhtaç eden yönetimlerin de suçu var
Onları da yazacağız grosskreutz skandalındaki parmağını da ünal aysalı nasıl tehdit ettiğini de ebru köksalla sedef hacısalihoğluyla nasıl iş tuttuğunu da prandellinin nasıl şikayetçi olduğunu da hepsini...zaten parça parça yazmıştım hep ama külliyat iyi olacak literatüre sokacağım hayyoyu literatüre sonra da gidip ifademi vereceğim anasını satayım...

Onları da yazacağız grosskreutz skandalındaki parmağını da ünal aysalı nasıl tehdit ettiğini de ebru köksalla sedef hacısalihoğluyla nasıl iş tuttuğunu da prandellinin nasıl şikayetçi olduğunu da hepsini...zaten parça parça yazmıştım hep ama külliyat iyi olacak literatüre sokacağım hayyoyu literatüre sonra da gidip ifademi vereceğim anasını satayım...

Tam 1 mafya

Tam 1 mafya

Sinsi herif ya yemin ediyorum tum kotu karakterlerin birlesimi gibi bisey.

Aylar oncesinde soyle bir mesaj atmistim.

93c30cf06f238fd5657f80723f7314a4.jpg

74f6607bb2139e0e9c6c8967fd0eaf92.jpg

5bf95b4857585b83732b9dd77e4350e9.jpg

8951a94d3c91e9580e464dd5f8372cb2.jpg

0003eddd5741acf6ea5e264839a64ee7.jpg

83f3c0df1357fab9ba25657a3a69b831.jpg

Sinsilik arkadan iş çevirme her şey var

#selçuk varsa #başarı yok!

Son gorseli ben editletmistim orada burada dolasiyordu en son :D

Sinsi herif ya yemin ediyorum tum kotu karakterlerin birlesimi gibi bisey.

Aylar oncesinde soyle bir mesaj atmistim.
Üstat o değilde kimse burak yılmazla alakalı başlıkta burak yılmazdan bahsetmiyor ne cenabet bir herif bu burak yahu adam bu dünyaya yancı olarak gönderilmiş...Bir de o kadar hareketlenid başlık sayfalar doldu taştı kimsenin şeyinde değil bırak efendi...

Geri
Üst Alt