Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
üstat benim kafa durdu bir şey anladıysam fenerli olayım hürmetler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buldum ustad.Hadi bakalım reis kurtar beni ecinnilerle güreşmekten...O başka başlıktı yav...Bulucam simdi aklimda bir key word var şak diye cikicak
Üstat kısa donlu halinden kısa pantalon giydiği bugünlere kadar anlatTamam reis...
Haa anladım şimdi yusufun dediği yazışmaları arıyorsunuz valla benim kafa durdu durmasa da gerizekalıyım biraz kusura bakma artık üstat...Konsantrasyon Videosu
Bunu arıyosunuz galiba
Üstat kısa donlu halinden kısa pantalon giydiği bugünlere kadar anlat![]()
anladım şimdi jeton köşeli...Yusuf karıştırdı ortalığı neyse boşver![]()
Aynen renktaş ve ben en güzel BEN DEMİŞTİM diyeceğim...Hürmetler...Bu bjk çok büyük patlayacak abi hem de öyle böyle değil![]()
aynen reis resmen ismail enverin leşlerini yok eden mustafa kemal gibi yetiştin teşekkür...Konsantrasyon Videosu
Bunu arıyosunuz galiba
Hepisini yazacağım hepisiniHala kısa donlu ya , nasıl kurtuluruz onu anlatsın
Onları da yazacağız grosskreutz skandalındaki parmağını da ünal aysalı nasıl tehdit ettiğini de ebru köksalla sedef hacısalihoğluyla nasıl iş tuttuğunu da prandellinin nasıl şikayetçi olduğunu da hepsini...zaten parça parça yazmıştım hep ama külliyat iyi olacak literatüre sokacağım hayyoyu literatüre sonra da gidip ifademi vereceğim anasını satayım...Herşeye tamam da cidden Fb li olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
Alpay güzel cevap yazmış orada katılmamak elde değil
2 sene max katkı aldık bu nefrette Selçuk kadar ona muhtaç eden yönetimlerin de suçu var
Onları da yazacağız grosskreutz skandalındaki parmağını da ünal aysalı nasıl tehdit ettiğini de ebru köksalla sedef hacısalihoğluyla nasıl iş tuttuğunu da prandellinin nasıl şikayetçi olduğunu da hepsini...zaten parça parça yazmıştım hep ama külliyat iyi olacak literatüre sokacağım hayyoyu literatüre sonra da gidip ifademi vereceğim anasını satayım...
Hoşgeldin reis
Sinsi herif ya yemin ediyorum tum kotu karakterlerin birlesimi gibi bisey.Onları da yazacağız grosskreutz skandalındaki parmağını da ünal aysalı nasıl tehdit ettiğini de ebru köksalla sedef hacısalihoğluyla nasıl iş tuttuğunu da prandellinin nasıl şikayetçi olduğunu da hepsini...zaten parça parça yazmıştım hep ama külliyat iyi olacak literatüre sokacağım hayyoyu literatüre sonra da gidip ifademi vereceğim anasını satayım...
Tam 1 mafya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sinsilik arkadan iş çevirme her şey var
#selçuk varsa #başarı yok!
Üstat o değilde kimse burak yılmazla alakalı başlıkta burak yılmazdan bahsetmiyor ne cenabet bir herif bu burak yahu adam bu dünyaya yancı olarak gönderilmiş...Bir de o kadar hareketlenid başlık sayfalar doldu taştı kimsenin şeyinde değil bırak efendi...Sinsi herif ya yemin ediyorum tum kotu karakterlerin birlesimi gibi bisey.
Aylar oncesinde soyle bir mesaj atmistim.