Üye Görüşü Burak Yilmaz Yetenekleri Sorgulanmalı Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mac özetlerini izleyenler gelmiş Xelcuq ve Qraali ovuyor burda :red:

Mac ozetleri olsa iyi artik bilgisayar oyunlarina kadar dustuk. Isin komik yani senin seviyeyi dusurmekle suclanman. Oyun ratingini referans alan onbes yas ustu birini gormek sasirtti beni acikcasi.

Bu forumda kare kare averaj bir forvetten ne yapmasi beklenir Burak ne yapiyor diye mac goruntuleri paylasildi. Keske mac ozetlerinden benzer kareler paylasilsaydi Burak su isleri dogru yapti vs. seklinde.

Başlıkta oyuncuya hakaret vardı (içerikte olmasa da), düzenledim, anlamı dışında olduğunu düşünüyorsanız bana alternatif önerebilirsiniz.

Ben Burak'ta suç bulmuyorum ki adamın kendisini geliştirmesine gerek yok mevcut şartlarda yabancı sınırı olduğu sürece bu sınırlı yeteneklerine rağmen kral muamelesi görür.. Yabancıyı serbest yap bak o zaman nasıl bir taraflarını yırtıyor

Taraftarimiz takti bir kere Burak'a, kovunluncaya kadar da adamin yakasini birakmiyacak :D

Ama Burak'a futbolcu bile degil diyenler hic kendilerine soruyorlar mi:

Bu adam nasil transfermark'ta en degerli türk forvet?? (Degeri tam 14 milyon euro gösteriliyor! Ona en yakin Cenk Tosun sadece 7 milyon euro)

Bu adam FIFA15 nasil en güclü türk forvet??

Burada Football manager efsanelerini transfer nöbetinde isteyip isteyip (mesela en son Balanta) ama o ayni FM editörleri Burak in en iyi yerli forvet yapinca, bu niye böyle diye düsünmüyorlar mi??

Yani nasil 3 ayri kurum/sirket (neye sayarsaniz artik) Burak'i bu kadar güclü görüyor da bizim futbolu cok iyi bilen taraftarimiz Burak'a bu kadar nefret duyuyor!? Anlamak güc fenerli bjkli olsam gülerim bizim durumumuza, ama malesef üzülüyorum durumumuza.

Yabanci siniri malumunuz, Burak gitti yerine yabanci aldik, nasil oynatacagiz?? Daha elimizdeki yabancilari oynatamiyoruz dogru dürüst bu lanet olasi yabanci siniri yüzünden!

Burak YILMAZ Bizde Öyle diyen taraftari özlüyorum.

transfermarkt ve fifa'daki degerleri yazanlar her hafta gs maclarini mi izlio

su postundan anlasiliyor yani mac falan izlemedigin, birinci nokta bu. 2. nokta burak yilmaz dedigin heriw 28 yasinda topu kontrol yahut stob edemeyen dar alanda pas yapamayan yahut takim oyunu bilmeyen tobcu. her dustugu offside icin 1 dolar alsa idim su anda ozel jetim vardi kapush ? ha sen gs'nin 1. forvetinin boyle dandirik bi tobcu olmasindan memnun isen ona eyw.

arti yonlerini de yazayim istersen gaza geldigi vakid (her mac degil) pres gucu yuksek bir de karambolde gol attigi oluyr, herhangi baska bir attribute atfetmek gunah olur.

İster beğenin ister beğenmeyin.Hem elimizdeki, hem de yerli statüsünde oynatabileceğimiz en iyi forvet Burak Yılmaz'dır. Burak oynamasın diyen futbol profesorleri acaba Burak yerine kimi oynatacaklar. Bu taraftar benzerini Arda için de yapmıştı, hatta gitti diye zil takıp oynayanlar olmuştu. Tuhaf bir taraftar topluluğumuz var.

yıl olmuş neredeyse 2015 hala en iyi yerli muhabbeti yapılıyor ulan milli takıma vurmayan bir san marino kaldı oda yolda hangi kafa yapısı içindesiniz arkadaş arada bir reset atın kendinize yahu ulan en yeteneksizlerden biri umut bile geldiğinde ilk yarı tüm maçlara çıktı 15 ye yakın golü vardı 2.yarıda oynasa 25 30 golle gol kralı olacaktı GS'den bahsediyoruz beyler berki oynatsan zaten oda atar bunun kadar ilk sezon performansına lafım yok performansı gerçekten iyiydi eksilerini çok iyi kapattı yapabileceğinin maksimumunu yaptı adam doğru düzgün top oynamadığı için selçuk kankasıyla sakatlanmıyor bile yalandan kafa topuna çıkmalar her atağı başlamadan faulle ofsaytla bitirmesi sürekli yere yatması böyle 35 yaşına kadar oynar bu aysal fena kazık çaktı kulübe bunlarla 5 yıllık uzatarak hemde yüksek maaşla

Bırakın Burak offside a düşsün, bırakın kaçırsın. O hataları da olmasa, şu an Benzema nın yerinde Real Madridde oynuyor olurdu. Bizde Umut Bulut ile idare ediyor olurduk.

Sf yabancı olmalı.çünkü kaliteli denecek yerli bir Sf yok Burak-Mustafa-Umut hiçbirinden tam bir golcü ve üst düzey bir yetenek çıkmaz.Bu kadar kısıtlı forveti olan milli takımda en iyi yerli forvet olmak çok önemli bir meziyet değil.Drogba varken yanında Burakta parladı çünkü Drogba resmen tek başına defansı harap ediyordu bunun rahatlığı ve şansı ile Burak bu kadar gol attı.Burak ile tek forvet oynamaya çalışınca Burağın net kalitesi anlaşıldı gol atıyor fln filan ama oyun tutma,topu ileri taşıma,bitiricilik vs vs birçok eksiği olduğu aşikar.Kısaca söylemek gerekirse forvette sağlam ve ligi domine edecek bir yabancı kullanmak lazım.(Pandev fln değil bonservisi yüksek bile olsa adam akıllı sağlam bir yabancı forvet olmalı.)

Savunmak için bi fifa ve transfermarkt ın öne sürülmediği kalmıştı.

tapatalk

Olmayan bir şey sorgulanamaz hiç yok demiyorum ama temel olması gerekenler yok

Burak Yılmaz Türk futbolunun bir özeti işte. Birşeyler yapıyor ama o kadar temel şeyleri eksik ki yaptıklarından fazlasını kaybediyoruz. Hani Milli Takımımızın aslında fena isimlerden oluşmayıp bir araya gelince İzlanda'dan bile geride olması gibi.

Ama taraftar eleştirileri tabiki haklı olsa da abartılı. Elimizde alternatifimiz, yabancı sınırı sorunumuz olduğu için yapabilecek çok şeyin de olmadığını görmek lazım.

Transfermarkt verilerine göre oyuncu değerlendireceksek ohoo bırakalım futbolu falan.

I am the one who knocks!

Şu konuyu okurken ben utandım. Kendi fikriniz ve zikriniz olsun biraz. O böyle diyor, şu söyle diyor diye savunacak kadar düştünüz mü? Hele hele FIFA ve Transfermarkt üzerinden oyuncu değerlendirmek? Göz boyayan istatistikler dışında gösterecek hiçbir şeyiniz kalmayınca FIFA ve FM'ye sardınız ha, o da iyiymiş.

Burak eski burak degil. Eskiden yeteneksizde olsa ekstra calisarak bunu kapatiyordu artik ben oldum bitti en buyugum hislerini yasiyor.

Hep diyorum, ronaldoyla o son kiyaslamayi yapmayacaktik.

Burak'ın ne kadar yeteneği var?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamı kimse beğenmez tüm hocalar oynatır büyük celiski

Mac ozetleri olsa iyi artik bilgisayar oyunlarina kadar dustuk. Isin komik yani senin seviyeyi dusurmekle suclanman. Oyun ratingini referans alan onbes yas ustu birini gormek sasirtti beni acikcasi.

Bu forumda kare kare averaj bir forvetten ne yapmasi beklenir Burak ne yapiyor diye mac goruntuleri paylasildi. Keske mac ozetlerinden benzer kareler paylasilsaydi Burak su isleri dogru yapti vs. seklinde.

Çok garip insanlar var abi :) Sabri'nin 87 ortalaması olduğu sanal oyunlardan ornek vermek bence onun seviyeyi anaokulu seviyesine düşürdüğü demek. Hayır birde bunu destekleyen insanlar var.

https://eksisozluk.com/fernando-muslera-vs-burak-yilmaz--4523867

Eksideki arkadaş çok güzel özetlemiş mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt