Burak Yılmaz'a Nasıl Bakıyorsunuz? (Anket)

Malumunuzdur herkeste bir Burak söylentisi var.. Yok iyi yok kötü vs.. Özetle kim ne diyor bir görelim..

Burak,takımımızın golcüsü,Schalke maçlarının kahramanı.

Şuanda en çok golümüze imza atmış isim.

Sadece bu aralar özgüveni düşük.

Şuanda yerli statüsünde ondan iyi golcü yok.

Herhalde bunun da üstüne daha fazla söylenecek birşey olamaz.

Formda: türkiyenin en iyi forveti.

Formsuz: 10 adamla oyunuyoruz.

Kendisi takimda kalmali.

Futbolundan daha cok saha ici davranislarini begenmiyorum. Son maclarda yararli oluyor az cok, kalecinin ustune vurmayi kesmesi lazim topa yon veremiyor attigi gollerin cogunda hep ustune vuruyor kalecinin zaten. Genel olarak olumsuz bakiyorum, hatta bu saha icinde ki tavirlari degismeyecekse satilmali.

Ben bi tuhaf bakıyorum açıkcası genelde.

Yetersiz, pek çok özelliği sıradan.

Ancak en iyi yerli forvet. Çünkü başka yerli forvet yok adam gibi. Muhammed, Cenk falan bunlar büyük takımlarda ne yapar belli değil kapalı kutu.

İkilemdeyim.

Bir yandan gol atmasina atiyor. Suan en iyi yerli forvet.

Diger yandan teknik, dribling, vucut sifir. Ofsayt krali. Bos kalenin onunde surekli topu tam ortaya, kalecinin uzerine nisanlamasi da cabasi.

Genel olarak yetersiz. Olumsuz oy kullandim.

www.manzara.be_-_Yan_bakan_kedi.jpg

yabancı statüsü gereği şimdilik olumlu.

ama şu statü işini atlattığımız günün akşamına teşekkür edilmeli.

Olumsuz ama yabancı sınırının olduğu bir ligde kalması gerekir . AB kuralı çıkarsa gidecek ilk 3-4 isimden biridir kendileri . Takımı baltalaması + bomboş kaleye kaçırması da bonusu

Iddia ediyorum önümüzdeki 4-5 sene Burak dan iyisi cikmaz. Ondan sonrasinda bile cikacagi yok gibi. Destek olalim, adamin inisli cikisli özgüven problemi var. Özgüveni oldu mu görüyoruz neler yapabildigini.( Gecen sezon) Insani delirtebiliyor, ama yine de takimimizin önemli bir parcasidir.

Ortada ki duruma bakin. Türkiyenin en iyi iki forveti bizim takimda. Umut ne kadar formsuz ve capsiz olsa da su an yine de Cenk Tosunlardan,Muhammet Demirlerden iyidir. Unutmayin, Umutun Sampiyonlar Liginde gruptan cikmamizda cok büyük katkisi var.

Geri
Üst Alt