Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

3 Milyon fazla, bu yaşta adama 5 senelik sözleşme yapmamız hata.

Burak'ın durumu da ortada. Büyük bir hata bence yaptığımız.

Ya takılmayın alıştık artık 1-2 yıl daha oynar bir kulüp bunu ister alacaklarının yarısıyla anlaşılır gönderilir hep böyle oluyor. Yabancı olsa sıkıntı da yerliler pek fifaya falan başvurmuyor.

Normalde aldığı para azalır biz de artıyor. 33 yaşında 3 milyon € kazanacak ilginç.

Euro cinsiden ödenecek bedeller, aşağıda belirtilen tarihlerdeki döviz kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, Türk Lirası olarak ödenecektir:

- 31.08.2014 - 31.12.2015 dönemindeki ödemeler için 31.08.2014 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru,

- 31.01.2016 - 31.05.2017 dönemindeki ödemeler için 31.01.2016 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru

- 31.08.2017 - 31.05.2018 dönemindeki ödemeler için 31.08.2017 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru

- 31.08.2018 - 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 31.08.2018 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru

Daha evvelki bildirimlerde bu açıklama yapılıyormuydu , yapılmıyorsa bu sefer yapılıyor olmasının nedeni nedir ?

Silahlar konuşmasın, sevincimizi abartmadan yaşayalım.

Yönetim aptal mi ? Diyelim Burak 31 yasinda, ve hic bi is beceremiyor, pasa gibi üstelik 3 e yakin para kazanacak bunu nasil yollicaz ?

Bu nasıl bir skandal inanamıyorum ya.

İnanmak istemiyorum bu ücret bu maç başı akıl alır gibi değil ya.

Adam bir senede 40 maç yapsa 4 milyon euro alacak neredeyse.29 yaşındaki adamla yaptığımız kontrata bak....

Afedersiniz ama böyle gerizekalıcı bir sözleşme olamaz. Yaşlanan adama daha fazla öneriyoruz.

bu arttirilan paranin üzerinden hesabina para geçirenin allah belasini versin.

Ohaa yuh! Demirören sağolsun! 2 sene kontratı varken 3 daha uzatmak skandal

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Evet basındaki haberler doğruymuş sözümü tutup 1-2 yıl storedan çöp almayacağım!! Yazıklar olsun

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaçırdığı gol başına da 10 biner euro vereydiniz 5 senede dünya zenginleri arasına girerdi

Çeptalk

skandal sözleşme uzatmak ayrı bir skandal zam yapmak bir ayrı skandal yıllar geçtikçe maaş düşmesi yerine artması ayrı bir skandal futbol fakiri yönetim Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın şikecilere 4.yıldız haram zıkkım olsun

Sende çok sivrilmeye başladın bu aralar her mesajında yönetimde yönetim. Eleştirinin de bi dozu olur her yerde her başlıkta söylenmez.

Ne biz malız bir kere okuyunca anlamayacak kadar ne de küçüklükten beri öğretilen 40 defa söyleyince olur sözünün bir gerçekliği var.

saçmalamyın eğer kötü oynarsa satılır bu sınır giderek düşecek gibi bu şartlarda önemli bir isim ayrıca bu fiyatlar tl cinsinden hayırlı olur umarım

Başkanıda seviyodum yazıklar olsun paradan anlarsın sanıyordum cehalet içinde yüzün böyle

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt