Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

şayet bunlar sneijder çok alıyor diye kazan kaldırıp o nedenle zam yapıldıysa tam bir rezillik var ortada..

siz kim sneijder'le kendini kıyaslamak kim?

top kontrol edemeyen adama 3 verilir mi lan?

Abi zaten ortalık karışık birde böyle komplo teorileri üretmeyin sorun yok kimsenin arasında daha kaç kez açıklama yapacaklar saha içinde sarılıp kucaklaşacaklar?

Herkes üzüntüsünü şaşkınlığını yazmış üstüne diyecek lafım yok..

ama benim direkt küfür edesim var..

25 kuruş olan gazete ulan...

sevr anlaşması bu sözleşmeden daha şerefli ulan..

uyuyorum..

artık günlerce haftalarca foruma girmem..

insanda yaşam sevinci bırakmadınız ulan..

Hamit yattığı yerden daha fazla alıyor normal demişlerdir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Herşeyden önce hayırlı olur umarım ama gerçekten garip ve anlamdız bir sözleşme olmuş.

Sanki yıllar geçtikçe eksiklerini kapatacak gibi sözleşmeyi kapmış.

Dünya'nın adaleti işte dencel bi şey yok.

Her sene koleksiyonuna yeni cici ferrari'ler katıcak hmm

Herkes üzüntüsünü şaşkınlığını yazmış üstüne diyecek lafım yok..

ama benim direkt küfür edesim var..

25 kuruş olan gazete ulan...

sevr anlaşması bu sözleşmeden daha şerefli ulan..

uyuyorum..

artık günlerce haftalarca foruma girmem..

insanda yaşam sevinci bırakmadınız ulan..

:D çok iyi ya :D

hani uefaya futbolcularin alacak parada düzenleme yapacaktik ? tam tersine gidiyoruz ya allah askina türkiyede hangi futbolcu bu parayi hakediyor? bu nasil bir rezalet? avrupada bir takima transfer olsa en fazla alacagi para 2milyon oda net degil vergileri kesildikten sonra elinde kalacak para 1.5 milyon . burak memnun degilmi aldigi paradan ozaman bir sahmet kendine bir takim bulsun nereye gidiyorsun gitsin, sampiyon mu yaptin bizi de bu paralari hakettin?

arkadaslar burda bir tuaflik var anormal birseyler dönüyor, tek düsündügüm bizim yerli futbolcular bunlarin basinda selcuk burak geliyor isyan ediyorlardir biz neden bukadar az kazaniyoruz diye, kendilerini sneijder drogba ile kiyazliyorlar, ulan adama demezlermi CL olmasaydi adini sanini türkiye disinda kim taniyacakti?

bügün balta girmemis ormana dahi gitsen adamlar sneijderi drogbayi bilirler bundan dolayi bu adamlar hakli olarak okadar para kazaniyor.

inşallah teklif falan vardır da sağlam paraya itelemek için imzalamışızdır..

seneye de geçen seneki gibi oynarsa yönetimi de yanına alıp gider..

bugüne kadar yönetimi hiç eleştirmedim.. hatta fatih terim mevzusunda destekledim.. ama bunun elle tutulur tarafı yok..

16 gol atmiş zaten. hala gol sayisina göremi degerlendiriyorsun murhan. herif oyunu öldürüyor sorun o.

Biliyorum da yapacak birşey yok. Bu adam 6'da kesilmedi. 5'te hiç kesilmez. Kanat yerine tek forvet oynamasını tercih ederim. Yabancı kanat ve Olcan iyi gider. Gol sorunumuz olmaz.

16 gol atmiş zaten. hala gol sayisina göremi degerlendiriyorsun murhan. herif oyunu öldürüyor sorun o.

aynen.. 45 gol atsa bile istemiyorum çapsızı.. top kontrol edebilen, pas oyununu bozmayan bir forvet gelsin, isterse 10 golde kalsın tercih ederim... maalesef hala bunu göremeyen taraftarlar var..

geçen sene emenike ve sow bizde, burak umut fenerde olsa 15 puan fark atardık..

bu ediyle büdü bizim adımıza sezonun ırzına geçtiler rezil futbollarıyla..

selçuk, hakan balta uzatılması, ceyhun aykut ve ufukla yenileme yakındır merak etmeyin.

muslera ile uzatılmaz gerek yok zaten.Sözleşmesi bitince bedava gider.ayrıca volkan ve onur 2.5 m.e. alıyor muslera 2 çok iyi.

Adam yaşlandıkça daha çok para kazanıyor.

[Kızına araba kullanmayı öğreten adam mode on]Sebebi neydi ki?[mode off]

Öncelikle hayırlı olsun. Şu kulübün özellikle son 10 yıldır sözleşme kısmına bakan yönetici ve profesyoneller(!), kulübün parasını babalarının parası gibi kullanıyorlar. Futbolcu yaşlandıkça alacakları düşer, bizde artar. Allah akıl fikir versin. Ünal başkan gibi zeki bir iş adamı nasıl böyle bir hata yapıyor onu da anlamıyorum. Skandal.

aynen.. 45 gol atsa bile istemiyorum çapsızı.. top kontrol edebilen, pas oyununu bozmayan bir forvet gelsin, isterse 10 golde kalsın tercih ederim... maalesef hala bunu göremeyen taraftarlar var..

geçen sene emenike ve sow bizde, burak umut fenerde olsa 15 puan fark atardık..

bu ediyle büdü bizim adımıza sezonun ırzına geçtiler rezil futbollarıyla..

sow neysede emine olsa yeterdi. buragin oldugundada şampiyonlugu getirdi ama oyunumuz bozuluyor. necati elmander vasat üstü topçu olmasina ragmen oyunumuz iyiydi. istasyonumuz oluyorlardi. melo ve selçugun bir sürü golü vardi. bu beygir gibi öne firliyor.

Muslerayla uzatin lan önce !!!!!

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt