Burdisso KAP'a Bildirildi

Lig için geldiyse kontenjana takılacak, Avrupa için desek değil, geleceğe yatırım desen hiç değil. Nedir yani şimdi bu transferin gerekçesi?

Hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Daha önce Avrupa'yı denemiş ama tutunamamış bir güney amerikalı tutma ihtimali var

Adamı beğeniyorum ben gerçi Chedjou'yu da beğeniyordum ama şuan tanıyamıyorum.. Transferin amacına gelince Mancini'nin istediği tarz bir stoper bence hava toplarına hakim,agresif,hırslı bir stoper bu yüzden almışlardır.. Gençte oyuncu tutarsa opsiyonu kullanır alırsın tutmazsa sallarsın gider..

Listenin son sırasındaki son gün transferi gibi duruyor. O yüzden kimse çok iyi olmasını beklemiyor. Kendisine ihtiyaç duyulduğunda faydalı olsun şimdilik yeterli. Sonrasına bakılır artık.

bu herif 5 aydir oynuyormu ben bunu bilmeyi istiyorum. hayirli ugurlu olsun.

Yılın kazığıdır yine menajer ile ortaklığı olan bir para çalma operasyonudur aksi takdirde alınması söz konusu değildr yavaştır sert filan değil yumuşaktır turkiyede Bilica kendisi için çuk oturacaktır kendisi hakkında boca juniors taraftarı futboldan anlamayan eşşek bizede hangi zavallı idiot bu adamı alır diye dalga konusu yapılmıştır ne diyim bu hırsızlara YETER ULAN DOYMADINIZ ÇALMAYA

İyi çıkar inşallah. Hiç seyretmedim. Tutma ihtimalide var.

Ama vizyon vizyon diye Ünal Aysal şakşakcılığı yapan adamlardan ses çıkmıyor.Hadi yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu transferide her zamanki gibi hatta geçmiş dönemlerde de olduğu gibi türlü türlü bahanelerle savunmak için bir kılıf uydurursunuz. Ondan sonra ben Galatasaraylıyım yaa dersiniz.

2011'de TT Arena'da Servet Mustafa Sarp Barış Özbeklerle oynarken şimdi aynı sahada Sneijder hat-trick yapıyor ulan adam daha ne yapacaktı

Adam Şekerspordan değil koskoca Boca'dan geliyor

Yılın kazığıdır yine menajer ile ortaklığı olan bir para çalma operasyonudur aksi takdirde alınması söz konusu değildr yavaştır sert filan değil yumuşaktır turkiyede Bilica kendisi için çuk oturacaktır kendisi hakkında boca juniors taraftarı futboldan anlamayan eşşek bizede hangi zavallı idiot bu adamı alır diye dalga konusu yapılmıştır ne diyim bu hırsızlara YETER ULAN DOYMADINIZ ÇALMAYA

anladık hacı çaldılar. dünden beri çaldılar da çaldılar, çaldılar da çaldılar. yeter arkadaş bıkmadın mı?

Adnan Polat bu.

Geri
Üst Alt