Burdisso KAP'a Bildirildi

Sen kalkıp bitik durumdaki takımın başına geçip kadroyu komple yenilersen ve üst üste 2 sene şampiyonluk, ilk yıl CL'de çeyrek final ikinci yıl TD değişikliğine rağmen guruptan çıkmak gibi başarılar sayısız transferler ve bunlar olurken takım tarihi boyunca en rahat ekonomik dönemi yaşama gibi başarılar gösterirsen adamlarda bir FT'yi gönderdin diye seni taşlarlar :)

ha arkadas hala ordami kalmis.

Bence sayin ve muhtrerem Unal Aysal beyin Galatasaraya geldiginden beri yaptigi en buyuk hareket.

Fatih Terim denilen elemani klubden kovmasidir.

Biz de Amrabat için aynı şeyi diyorduk

Tam bend e bunu yazacaktım...Malagalıar ilk maçtan sonra Amrabatı neden göndermiler acab demiştir..Hatta bizim foruma girip saydırdıklarımız görseler ne derler acaba ?

Bursanın stoperi Civelli..(Dünkü maçı baz almayın derim zira 1 gol dışında hatası yoktu ayrıca dün takım olarak çok kötüydüler).. Bu sezon dikkatli takip ettiğim bir isim..Tekniği bir stopere göre çok iyi yeri geldiğinde sert de oynuyor ..Pozisyon almasınıda iyi biliyor..İlk olarak bizim 1-1 biten maçta gözüme çarpmıştı taş gibi stoper demiştim..BU sene de Bursanın bankosu oldu..Demek istediğim Civellinin kariyerine baktım doğru düzgün bir başarısı yok Marsilyada oynamış bir süre hepsi bu..Burdisso'yu direk çöp diye nitelendirmeyin tabi ki Astori Ranocchia'dan sonra epey vasat bir isim gibi ama bırakın bir oynasın hele stoperler geç geliştirir futbolunu belki patlama yapacağı kulüp biz oluruz..

Bu adam hakkında Arjantin ligini takip edenler ve Boca Juniors taraftarlarının yorumlarını okudukça karamsar oluyorum. Kiralık gelmesi yüreğimize su serpiyor. Umarım bu kötü oyunu Boca Juniors'un da kötü oyununa bağlıdır.

İyi çıkar inşallah. Hiç seyretmedim. Tutma ihtimalide var.

Ama vizyon vizyon diye Ünal Aysal şakşakcılığı yapan adamlardan ses çıkmıyor.Hadi yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu transferide her zamanki gibi hatta geçmiş dönemlerde de olduğu gibi türlü türlü bahanelerle savunmak için bir kılıf uydurursunuz. Ondan sonra ben Galatasaraylıyım yaa dersiniz.

Cok fail bir yorum olmus renktas :)

boca taraftar forumlarını uzun uzun inceledim ve çıkardığım sonuç bu admaın hurda olduğu ,fiyasko transfer olmuş allahdan kiralık..

madem fiyasko çıkacağı belli, niye alıyoruz anlamadım. bunun yerine ceyhun oynar stoperde daha iyi

bizim taraftar bosuna diyorsa Hayirli ugurlu olsun :smiley_simmons::smiley_simmons:

Melo da bidondu .. Sneijder overrated .. Drogba yasli ..

hakkaten adam daha ölmeden mezara koydunuz duurun bi ya geldiği gibi göndericeksiniz utanmasanız :D

Servet'in Arjantinli versiyonu. (Böyle yazayım de bir şeyler biliyorum sanılsın.)

Boca forumlarına uzun uzun göz gezdirdim, oyuncuyla ilgili hemen hemen tüm yorumları okudum.

Dillerini bilmediğimden hiçbir şey anlamadım. :pirate:

semih/gökhan/koray/chedjou/burdisso

kadrodaki stoper gibi stoper olan isimler bunlar...

Ben de sevinemedim bu transfere ama ta G. Amerikalara gidip, takımında yedek kalan bir oyuncuyu rastgele almazsınız. İlla ki vardır bilinen bir şey. Yalnız umarım menajer önerisi değildir, bilinerek alınmıştır.

Bizde de oluyor hep takımında tutunamayıp yeni bir takımda oynamaya başlayınca ortamın da verdiği huzurla kendisini bulan adamlar. Belli olmaz yani bu işler. Bu da inşallah öyle olur. En azından inşallah yarım sezonda işimize yarar, Chelsea maçlarında bizi kepaze etmez.

iyi dediniz chedjouyuda gördük bekleyip görücez artık mancini bu oyuncuyu istedğinie göre savunmada sertlik istiyor...

Arjantin ligiyle bizim lig çok farklı sanırım. Oyun yapısı bizim lige daha uygundur belki.

Geri
Üst Alt