Burdisso KAP'a Bildirildi

allah utandırmasın umarım başarılı olur ... dany i bize verdiniz bakalım hangisi daha iyi performans gösterecek.....:))

umarım kötü çıkarda korayla semih götürür defansı. ikisinede çok güveniyorum.

Hayırlı uğurlu olsun.Yırtıcı olsun parçalasın rakipleri :D

Hiçbir bilgi bile yok la youtubede 2 tane korner golü..

Kim nerden nasıl izlemiş saçmalık ya..

Avrupa'da oyuncumu yok abi.

Böyle çapsız adamları getiriyorsun.

Chedjou varken bir yabanci stoper daha almak nekadar dogru bilemedim. Oynayacagi bile belli degil, bu kontenjan varken stoperleri türk yapardim ben.

yau sonucta kiralik 10milyon verip almadik. Macina gore sans bulacaktir. Bence fena oyuncu degil. Hirsli bir hareketlilige sahip ve buna ihtiyacimiz var. Hemde 25 yasinda 29/30 yaslarinda olsa ve avrupa kariyeri olmasa anlardim. Bence yararini gorecegimiz bi takviye zaten ocakta sampiyonlar liginde oynayabilecek, hem ucreti kontrati uygun olan adami nerden bulacaksin? Kazigi yersin son dakika transferlerinde.. bakin bu adam bizi sasirtabilir. Mancini'ye guveniyorum. Turkiye liginde 3-5-2 olmaz dediler senelerdir oynatin her takimi ezersin dedik.

Transfer politikamız çok değişti. Her yeni transfere şaşırmaya başladım.

Bu Manciniden kaynaklanıyorsa iyi tabi. Yönetim kendisine güveniyor ve uzun süre çalışmayı düşünüyor demektir.

Arjantin'in Ovacion gazetesinden Marcelo Locamuz, G.Saray'ın yeni transferi Burdisso'yu FOTOMAÇ için değerlendirdi. Locamuz, "Guillermo, ağabeyi Nicolas'ın gölgesinde kaldı. Onu İtalya'ya Roma'ya götürdü ancak ağabeyiyle odadan dışarı çıkmamışlar. İtalya'ya uyum sağlayamadı. Türkiye'ye alışırsa kendini gösterebilir" ifadelerini kullandı.

anlaşılan oyuncunun uyum sağalama problemi var. arjantinlilerin genel yapsıdır biraz home sweet home vardır. bu açıdan pek ümidim yok. adam türkiyeye alışana kadar zaten lig biter.

danyle amrabata 12 milyon Euro bonservis verdik beyler bu adam kiralık tutarsa harika olur tutmazsa sıkıntı olmaz bence iyi transfer

Arjantin'in Ovacion gazetesinden Marcelo Locamuz, G.Saray'ın yeni transferi Burdisso'yu FOTOMAÇ için değerlendirdi. Locamuz, "Guillermo, ağabeyi Nicolas'ın gölgesinde kaldı. Onu İtalya'ya Roma'ya götürdü ancak ağabeyiyle odadan dışarı çıkmamışlar. İtalya'ya uyum sağlayamadı. Türkiye'ye alışırsa kendini gösterebilir" ifadelerini kullandı.

anlaşılan oyuncunun uyum sağalama problemi var. arjantinlilerin genel yapsıdır biraz home sweet home vardır. bu açıdan pek ümidim yok. adam türkiyeye alışana kadar zaten lig biter.

Muslera var, Melo var Güney Amerikalı, Onvitero var kendi ülkesinden hiç olmadı Drogba gibi bi maskot var takımda bize her şekilde alışır :) Roma gibi soğuk takım değiliz biz.

Geri
Üst Alt