burhan can terzi

Karsima cikarsa tipini sevecegim bunun.

2 lafı 1 araya getiremeyen insanlar futbol yorumculuğu üzerinden nemalanabiliyor. Türkiye de futbol yorumcularının geneline bakarsanız kaliteli 3 bilemediniz 5 kişi zor çıkar. Gerisi herhangi bir kahvehanede bile rahatça bulunabilir.

transfer bunun yuzunden patlarsa bak o zaman senlige

transfer bunun yuzunden patlarsa bak o zaman senlige
Ya öyle bir şey yok , ihtimal dahilinde olmayan vir transfer; ama muhtemelen yönetim faturayı buna kesecek sanki transfer bundan dolayı olmamış gibi lanse edecek taraftar da bunun kellesini alacak görürsünüz

Ya öyle bir şey yok , ihtimal dahilinde olmayan vir transfer; ama muhtemelen yönetim faturayı buna kesecek sanki transfer bundan dolayı olmamış gibi lanse edecek taraftar da bunun kellesini alacak görürsünüz
kendini bu denle atese atar mi sanmam ama yonetim yapar mi yapar

Koca kulüp faturayı bu garibana kesecek insanlar da kulübün hatası yok diyip buna yüklenecekler öyle mi? Abi siz garip garip senaryolar yazmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya.

Adam kulüp içindeki kaynağından 50 kere teyit etmeden bu kadar kesin konuşmaz. Konuşmaya korkar en başta. Belli ki bir şeyler var.

Garantici adamdı kesinleşmeden haber yapmazdı bu yıllar geçtikçe dermek ki insan şımarıyor ilgi çekmek hoşa gidiyor
Yıllar geçtikçe masraflar artıyor. Daha fazla paraya ihtiyaç oluyor sanırım. Bu arada yine de helal olsun diyebileceğim nokta şu bunun adına. Eleman oturduğu yerden sallamıyor. En azından emek harcayıp Avusturya ya falan gidiyor... bu da ona vereceğim tek artı olsun. Ama kafa yok. Bazı şeyleri ilk söyleyeceğim diye kendini de ateşe atıyor takımı da ateşe atıyor... biraz kafasını çalıştırsa şu haberi kesin oldu diye girmez olma ihtimali yüksek falan diye girer... ortaya kellemi koyuyorum demez. Kelle koyarsan o kelleyi alırlar...

Geri
Üst Alt