- 13 Şubat 2009
- 27.862
- 25.336
- 3.468
Burhan Tam Tersi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülkeyi terk etsintransfer bunun yuzunden patlarsa bak o zaman senlige
Ya öyle bir şey yok , ihtimal dahilinde olmayan vir transfer; ama muhtemelen yönetim faturayı buna kesecek sanki transfer bundan dolayı olmamış gibi lanse edecek taraftar da bunun kellesini alacak görürsünüztransfer bunun yuzunden patlarsa bak o zaman senlige
Keline şaplak atıp video çekip buraya da atar mısın renktaş rica etsem?Karsima cikarsa tipini sevecegim bunun.
kendini bu denle atese atar mi sanmam ama yonetim yapar mi yaparYa öyle bir şey yok , ihtimal dahilinde olmayan vir transfer; ama muhtemelen yönetim faturayı buna kesecek sanki transfer bundan dolayı olmamış gibi lanse edecek taraftar da bunun kellesini alacak görürsünüz
Hallederiz renktaş.Keline şaplak atıp video çekip buraya da atar mısın renktaş rica etsem?
Musiala'dan bahsediyorsan bence öyle bir transfer zaten hiç olmadı. Biri bunu kandırdı.transfer bunun yuzunden patlarsa bak o zaman senlige
Garantici adamdı kesinleşmeden haber yapmazdı bu yıllar geçtikçe dermek ki insan şımarıyor ilgi çekmek hoşa gidiyorkendini bu denle atese atar mi sanmam ama yonetim yapar mi yapar
Yıllar geçtikçe masraflar artıyor. Daha fazla paraya ihtiyaç oluyor sanırım. Bu arada yine de helal olsun diyebileceğim nokta şu bunun adına. Eleman oturduğu yerden sallamıyor. En azından emek harcayıp Avusturya ya falan gidiyor... bu da ona vereceğim tek artı olsun. Ama kafa yok. Bazı şeyleri ilk söyleyeceğim diye kendini de ateşe atıyor takımı da ateşe atıyor... biraz kafasını çalıştırsa şu haberi kesin oldu diye girmez olma ihtimali yüksek falan diye girer... ortaya kellemi koyuyorum demez. Kelle koyarsan o kelleyi alırlar...Garantici adamdı kesinleşmeden haber yapmazdı bu yıllar geçtikçe dermek ki insan şımarıyor ilgi çekmek hoşa gidiyor