burhan can terzi

Bence bugünleri görerek ve bile isteye yaptı. Yani kendisine ilgi ile ilgili bir haber gelmiş olabilir, ancak hiç kimse bitti demez diyemez ve kulüp bu yalanlamayı yaptığında ise kelleci koyuyorum diyorsan amaç artık gazetecilik haber taraftarlık vs değil tamamen maddiyattır. Adamı YouTubede şu an 17 bin kişi izliyor ve hedef de buydu zaten.
Böyle işler kısa vadede para getirebilir ama uzun vadede kariyer bitirir. Bugün kimisi meraktan, kimisi tepkiden açıp izler ama üç ay sonra bir bakmışsın, canlı yayınlar 50 kişi tarafından bile izlenmiyor.

Eğer bu amaçla yaptıysa, bence hata yaptı.

Böyle işler kısa vadede para getirebilir ama uzun vadede kariyer bitirir. Bugün kimisi meraktan, kimisi tepkiden açıp izler ama üç ay sonra bir bakmışsın, canlı yayınlar 50 kişi tarafından bile izlenmiyor.

Eğer bu amaçla yaptıysa, bence hata yaptı.
Katılıyorum ve bu haberle meslek hayatını bitirdi. Gazetecinin işi haberi verip, sözü muhataplarına bırakmaktır. Muhatap yalanlıyor, sen kelle koyuyorsun ortaya. Bir gazeteci çok basit bir kaideyi ıskalayacağını düşünmüyorum, bu yüzden de kasıt arıyorum. O kaide de “ beyan esastır” kaidesidir. Galatasaray yalanladı (ilgilenmeyi değil) musiala ve bayern ile anlaşıldığını, buna rağmen keşkeyi koyup sonra da hala yayına çıkıyorsan, gazeteci değil başka birşeysin artık.

Katılıyorum ve bu haberle meslek hayatını bitirdi. Gazetecinin işi haberi verip, sözü muhataplarına bırakmaktır. Muhatap yalanlıyor, sen kelle koyuyorsun ortaya. Bir gazeteci çok basit bir kaideyi ıskalayacağını düşünmüyorum, bu yüzden de kasıt arıyorum. O kaide de “ beyan esastır” kaidesidir. Galatasaray yalanladı (ilgilenmeyi değil) musiala ve bayern ile anlaşıldığını, buna rağmen keşkeyi koyup sonra da hala yayına çıkıyorsan, gazeteci değil başka birşeysin artık.
"Kelle koyuyorum" lafı baştan aşağı saçmalık zaten. Transferi sen mi yapıyon da kelle koyuyon arkadaş...

Abi zaten Burhan'ı kim ne zaman kâle aldı da bu kadar üzerinde duruldu söylediklerinin. Adam zaten boş küme gibi bir şey, ben ciddiye bile almadım söylediklerini. Beinsports yazdığı için bir acaba oldu kafamda o kadar.

Oyuncuyla da muhtemelen ilgilenilmiş zaten, belki çok kötü durumdaysa Bayern yedekte kalacağına bize kiralamayı düşünmüş olabilir ama sonradan vazgeçilmiştir. Bu kadardır yani konu. Oyuncu 1 yıllığına gelse bile hiç EPL'den İspanya'dan falan talibi çıkmayacak kadar mı kötü durumdaymış diye sorardık kendimize.

"Kelle koyuyorum" lafı baştan aşağı saçmalık zaten. Transferi sen mi yapıyon da kelle koyuyon arkadaş...
Sıkıntı burda, çünkü sen bir duyumcu değil profesyonelsin ve daha önce de hatalar yaptın, bilerek yada bilmeyerek. Yoksa, musialaya sakatlığı nedeni ile ilgi olabileceğini, içerde birden fazla klik olduğunu, ön görüyor zaten taraftar. Gazetecilik bölümünü bitirmiş biri bu kadar aptal olamaz.

Bence bugünleri görerek ve bile isteye yaptı. Yani kendisine ilgi ile ilgili bir haber gelmiş olabilir, ancak hiç kimse bitti demez diyemez ve kulüp bu yalanlamayı yaptığında ise kelleci koyuyorum diyorsan amaç artık gazetecilik haber taraftarlık vs değil tamamen maddiyattır. Adamı YouTubede şu an 17 bin kişi izliyor ve hedef de buydu zaten.
Olabilir ama dediğine değer mi? Bence değmez çünkü bugün belki izlenir para kazanır konuşulur ama bir kaç gün sonra tamamen unutulur. Adamın az biraz itibarı vardı yerle bir etti her şeyi.

Bütün taraftarın engellemesi gereken bir şahıs. Hesapları falan spam yağmuru ile kapatılmalı

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acilen lağvedilmeli kelime bile söyleyememeli.

taraftarı büyük isimle beklentiye soktu diye kızdı herhalde gs yönetimi. yoksa bruno, encisio, barkatov'la ne güzel vakit geçiriyorlardı. uğurcan'da olduğu gibi son güne bırakıp bol maliyetli bir oyuncu sokma girişimleri sekteye uğramış olabilir.

Geri
Üst Alt