Bursa'nın Gençleri Dolandırıldı

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör

Trabzonspor’un Bursaspor’dan bonservisleri ile satın aldığı Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

3 oyuncuya 29 Milyon TL ödeyecek olan Trabzonspor’da plana göre Taha Altıkardeş bordo - mavililerin kadrosuna katılacak Batuhan Kör ve Kerem Şen ise Bursaspor’da sezon sonuna kadar kiralık oynayacaktı.

Ancak Bursaspor’un transfer tahtasının kapalı olması sonrası yeşil beyazlı ekipte resmen şok yaşanıyor. 
Bursaspor’un transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı bu oyuncuların şimdi ne olacağı merak konusu oldu.

Batuhan ve Kerem, Trabzonspor’a imza attıktan sonra Bursaspor’un Antalya kampına katılırken yeşil - beyazlı ekibin transfer tahtasını açmaya çalıştığı kaydedildi.

Bursaspor'un transfer tahtasının açılamaması nedeniyle 2 oyuncu, bugün İstanbul aktarmalı Trabzon'a geleceği öğrenildi. (61 saat)

1643314630195.png

3 oyuncu trabzona peskes cekildi, ilerki senelerde cikar kokusu.

29 milyonun 20 milyonunu Adanur almış. Geri kalanda personel maaşlarına gitmiş.

Paranın 20 milyonluk kısmını alacaklarına karşılık aldığını söyleyen Adanur, “Kulübe 63 milyon lira verdim. 9 milyon nakit kulübe geldi. Personelin maaşlarını (600 bin lira) ve doğal borcunu ödedik. Bu paranın bir kısmı borç çeklerine ve bir kısmı da (4-5 milyon lira) yönetici alacaklarına ödendi. Kalan 10 ay taksitli 20 milyon liralık çekleri de aldım. Ama hâlâ kulüpten 40 milyon lira alacağım var. Tahtayı açmanın toplam bedeli ise 10 milyon lira. Kalan alacaklarım için TFF'den gelecek gelirlere, Trabzonspor'dan 3 milyon lira ve Bitci için temlik koydurdum. Temlik listesinde sıraya girdim.” dedi.

Başkan şerefsiz olunca böyle oluyor.

Koca kulübü adanur gibi serseri veletlerin kucağına bırakanlar kulübün şu halini gördükçe mezdeke çalıp yalel yelil oynuyorlardır şimdi

Geri
Üst Alt