Bursaspor Başkanı Ömer Faruk Banaz'dan Amedspor Taraftarına Mesaj: "Bursa’da da size yağdıracaklar"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1664190074808.png

Bursaspor Başkanı Ömer Faruk Banaz:

“Dün sahaya çıktığımız andan itibaren başlayan olaylar silsilesi yaşandı. Maç içerisinde de devam etti. Maç öncesinden, maç sonuna kadar yabancı cisim yağıyor. Çocukların kenarda ısınmasına olanak olmadı.”

“Kalecimiz kalede gelen cisimlerden kendini korumaya mı çalışsın, maça mı konsantasyon sağlamaya çalışsın. Böyle maç yapılır mı?”

“Hakemin maçta sahaya yabancı cisimler yağarken en ufak uyarısı yok. Çıkar uyarırsınız, devamında da maçı tatil ederim dersiniz. Ancak hiçbir aksiyon almadı. Hakem kim diye baktık, teknik ekibe sordum ben tanımıyorum, ligde bu maça kadar 1 maça çıkmış sadece.”

“Eee yağdırdın cisimleri takıma, ne geçti elinize? Ne elde ettiniz? Biz maçtan öncesinden başlayarak sükunet sağlanmasını arzuladık, bu gerginlik artık son bulsuk dedik, ama gördük yaşananları. Ne olacak Bursa’ya geleceksiniz, Bursa’da da size yağdıracaklar…”

“Takımı sahadan çekin şeklinde telkinler, yorumlar oldu. Bunun bir müeyyidesi var, bu hep unutuluyor. Takımı sahadan çekmek de bu gerginliği sonlandıracak bir çözÜm değil.”

“Bizim çevremize güvenlik kalkanı ördüler tamam güzel ama adamlar sahaya meşale, hava fişek atıyor, torpil atıyor, yetmedi satır atıyor. Ha o satır birine gelip kan akınca mı meselenin idrakına varacağız. Bu inanılır gibi değil.”

“Tribünlerde paçavralar açılınca tskımı sahadan çekseydiniz TFF’nin size ceza verebileceğine inanıyor musunuz” sorusuna Banaz:

“Bunun çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. Biz sahadan çekildiğimiz için ceza alırdık ve bu süreç Bursaspor lehine iyi bir sonuç doğurmazdı.”

“Yedek oyuncularımız ısınırken durum bu. Bakın fotoğrafara sahanın içine girmiş durumdalar. Bu futbol oynanacak bir ortam mıdır?”

“Bursaspor büyük bir kalabalık içinde yalnızdır, yalnız kalmıştır. Bizim hissettiğimiz budur.”

“Bu maçta (Amedspor x Bursaspor) başından sonuna kadar organizasyonel olarak hatalar yapılmıştır. Bizim düşüncemiz budur.”

Ömer Furkan Banaz: “Şehirde Bursaspor’a destek veren markalar var. Ama destek verip diyor ki benim logomu bir yere koyma. Bursaspor’da durum, vaziyet buraya gelmiş durumda. Bu kulüpte şampiyonluk yaşamış insanlar aman Bursaspor ile anılmak istemiyorum diyor.”

Ömer Furkan Banaz: “Şehirde Bursaspor’a destek veren markalar var. Ama destek verip diyor ki benim logomu bir yere koyma. Bursaspor’da durum, vaziyet buraya gelmiş durumda. Bu kulüpte şampiyonluk yaşamış insanlar aman Bursaspor ile anılmak istemiyorum diyor.”

Sizde bu kafa varken normal değil mi? Taraftarı sukunete davet edecek ve resmi yollardan meseleyi çözeceğiniz yerde intikam temalı konuşma yapıyorsunuz.

“Bursa’daki maçın TV yayını olacak mı, yayınlatacak mısınız” sorusuna Ömer Furkan Banaz:

“Daha o maça haftalar var, beni bağlamayın bu soruyla. Ancak mukabele esastır hayatta.”

Amed Terörist Faaliyetler yine yapmış yapacağını, başka ülke de olsa o kulübü kapatmalarını geçtim neler yaparlardı neler. Bazen demokrasi boktan sonuçlar veriyor işte.

Bu takımın daha öncede bu tarz hareketleri oldu herhalde ceza uygulanmıyor yaptıkları yanlarına kâr kalıyor

ulan ne hikmetse bu teröristlerle bursanın karşılaşması seçim yılına mı denk geldi ülke iyice gerilsin diye her türlü ayarlamalar yapılıyor resmen

o kadar yabancı madde nasıl giriyor içeri? atılan o kadar maddeden sonra maç niye tatil edilmiyor? sanki resmi makamlar olay çıksın diye beklemiş!!!

Sadece başlığa bakınca yanlış anlaşılıyor. Ama açıklamanın tamamına bakıldığında olayları anlatmış ve Bursa'da benzer durumların yaşanacağını, bunun önüne geçilmesi gerektiği minvalinde şeyler söylemiş.

Ben sunu anlamıyorum.Biz maca gitsek sahaya yabancı madde atsak sürekli maçta bulunan polisler müdahale eder olay olur.
Herifler yabancı madde yağdırdı yetmedi terörist paçavrası açtı ne polis var müdahale eden ne güvenlik

Sorsan teröristlerle en cok bu hükumet mücadele ediyor malum kulüp kapatılmalı bir daha hali sahada bile maç oynattirilmamali Allah belalarını versin kansız kopekler

Geri
Üst Alt