- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: Büyük Liderler 1 -Tarık Bin Ziyad- Yakın tüm gemileri!..
Neyse içeriğe dönelim.
Neyse içeriğe dönelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Özgür bu konuda sana katılmıyorum. Mesala senin bu karşı çıktığın noktada ilk Atatürk olsaydı ben de aynı bir mantıkla neye göre kim için Atatürk diye eleştirebilir ve oraya ilk atıyorum Sezar'ın ya da Garibaldi'nin isminin yazılması gerektiğini yazabilirdim.. Bunu yapmazdım ama senin mantığından bakarsak benim de ilk Atatürk yazılmasına belirli noktalarda karşı çıkma hakkım olurdu. Bu kadar şekile ve sıralamaya önem vermemek gerekir bence...
Şu mesajlara bakda hazmedemeyenin kim olduğunu bir gör...
Zort diyerek gelip mesaj yazıyorsun birde üste çıkmaya kalkıyorsun...
Hani cevap vermeyelim diyorum ama dayanamıyorum bu zeytinyağı gibi üste çıkmalarına...
Zort diye çıkmak ?
Senin yaptığına ne denilir pekiZart diye çıkmak mı?
Senin gibi Helyum olmaktan iyidir zeytinyağı olmak![]()
Büyük bir komutandır Tarık Bin Ziyad...
Gırnata İslam devletinin varolmasına katkıları yadsınamaz...
Bugün İber yarımadasındaki İslam Eserlerinin çoğu İspanyayı fetheden büyük komutan Tarık Bin Ziyad sayesinde yapılmıştır...
Ayrıca Ahmet Müthiş...
Ortaklık taleb ediyorum...
Hergün bir lideri koyalım tanıtalım fikirlerimizi ortaya koyalım...
Ya biliyorum zaten Ahmet'in konuyu açarken bu şekilde bir düşüncesinin olmamasını, ordaki I yazılmasının bir önem sırası şeklinde algılanmaması gerektiğini. Fakat tartışma çıktı bir kere, herkes kendine göre haklı. Benimkisi sadece bir öneri idi bu tür tartışmaların olmaması için.
İtiraz etseydin ben memnun olurdum kiAyrıca benim dediğim doğrudur da demiyorum. Benim fikrimdir, katılan katılır, katılmayan kendi doğrusunu yazar.
Not: İşgal edilecek yere çıktıktan sonra gemileri yakma huyu vikinglerde de var biliyorum( artık konu dağılmasın, fikrimi yazdım ama çok kişi hazmedemedi)
Kabul Alemdar Abi, ayarlayalım bunları. Bu konu pek beklediğim gibi olmadı gerçi ama olsun...
Haklısın. Sıralamayı bırakırım. Modlar bu başlığı da editleyebilirler.
Yahu Atatürk'ü neden hazmedemeyim. Saçma bir girişi yapmışsın şimdi de kabullenmek istemiyorsun. Neyse, çok da önemli değil.
Ayrıca Helyumu göstereyim gel sana...
Zeytinyağımı daha iyidir Helyum mu görürsün...
Uvv beybi, çok merak ediyorum ne yapacaksınAdres verme klişesi mi var sırada
![]()
Senin gibilerden adres istesen nolur...
Mert adam istemeden verir...
Herneyse seni kaale alan olarak hata bende Forumdan özür diliyorum...
Herkesi kaale alırsan kendini bir şey zannedermiş...