Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Birde bu Dursun Özbek ve ekibine biraz sabredelim diyen tipler vardı. Biz o gün Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur dediğimiz de Vizyoncu ve ekibisiniz diye dalga geçiyorlardı. Ne oldu.?

vay arkadaş bu f5 lerin nasıl bir ahı varmışki bize, başımıza bu kadar büyük bir bela aldık.

Faksı çeken kağıdı ters koymuş diyorlar ;doğruysa sinirden gülüyorum :asd22:

bu çaycının bugün neden tv ye çıkmadığı belli oldu maçası yemedi. bu akşam bu haberin üzerine çıksaydı çıkamazdı o binadan

Bu işin içinde yine cebe para atma işi mi var. Yoksa bu herifler böyle gerizekali degillerdir sanirim. Yok lan olabilir mi insan böyle mal. İnsanin inanasi gelmiyor. Bu adiler bize hainlik yapiyor sanirim. ŞaMPİYON OLMayalim diye yapilan şeyler bunlar. Beddua etmeyecem allah'inizdan bulun.

Resmen fatura merkezlerine son gün fatura yatırıp elektriği kesilen teyzelere benzedik.
Azıcık onur şeref var ise istifa edin.
Hakkıyla başkanlık, yöneticilik ve teknik direktörlük yapacak birileri gelsin

ne kadar sövsek azdir bunlara

Fırat İşbecer ‏@Fisbecer 7 sa.7 saat önce
Dünya şampiyonu Almanya'nın 27 yaşındaki milli oyuncusunu 1.5 milyon euro bonservisle transfer etmek öyle tereyağından kıl çeker gibi olmuyr

OLMADI :D Zaten çapsız herif.

6 ay yararlanamayacak nedir ya

yollayın dönsün memleketine

Bunlar 6 aylik parayi oyuncuyla kirismis bile olabilirler, o derece itimadim kalmadi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rezaletin boylesi. Geri kafalilar herseyin icine ettiler. Bu adamlar piskin piskin ne diyecekler acaba.

Ünal Başgan ‏@Basgan
Biz de neden transfer yapılmıyor diyorduk. Meğersem adamlar nasıl yapılacağını bilmiyormuş.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

durumu kurtarmak icin sahte evrak bile göndermis olabilirler
oradan da ceza yeriz

ulan ben bile okulda 00:00a kadar ders yükleme zorunlulugu varsa bi sikinti cikmasin diye en gec 23:30 gibi yüklüyorum, allahin belasi herifler, gidin lan o koltuktan, s... gidin.. yerinize forumdan birisi gecse daha yararli olur

Uefa yi kandırmaktan boş kağıt yollayio toschak gecmekten cezada yesek super olur

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt