Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Defolun gidin lan utanmazlar Baskansiz yönetimsizde ayakta kalır bu klüp.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha transfer sezonun başından beri, acelemiz yok, daha 31 augustosa kadar zamanımız var dersen, böyle rezil olursun işte.

Son düzenleme:
Tüzüğümüze bir seferlik Recm cezası getirilmeli. Sabaha kadar taşlayacaksın bu beceriksizleri.

Tapatalk

üzüldüğüm şey sabri ve umutun devre arasına kadar 23 maç banko 11 de 90 dakika oynayacak olması. taraftar olarak nasıl sabredecez bilmiyorum.

Arkadaş özrü kabahatinden beter. Tam yalancı bunlar. Dün neden söylemediniz madem bunu aptal herifler. İş bilmezlikte sınır tanımıyor gerizekalılar.

O istifa gelecek!!!!

CN6WJIGVAAAMccw.jpg

CN6rP03WUAAX97n.jpg

Gülmekten geberdim resmen :happy::happy:

Hakan balta adı altında kafatasını koruyan bir kask ile sahaya sürülebilir.Petr cech gibi.

Bunlar HAİN.
Bunlar Galatasaray'ı yer ile yeksan etmek için başa gelen MAHLUKATLAR.
Bunlar Galatasaray'ın imajını çökertmek için her yolu deneyen FENERBAHÇE TOHUMLARI.
Bunlar asıl görevlerini icra etmek için tüm utanmazlığı alenen yapan PİŞKİNLER TOPLULUĞU.

Ey Galatasaray Genel Kurulu !

Diğer yönetimlerde sesiniz gürleyerek çıkarken şimdi neden susuyorsunuz ? Galatasaray'ı değil de Dursun yönetiminden cukkalayacağınız paraları mı düşünüyorsunuz DİNOZORLAR SÜRÜSÜ !

Bu rezaleti bize yaşatanların,bu transfer döneminde bize kan kusturanların Allah tez zamanda belasını versin.Ulan amına koduğumun Özbek kardeşleri çekin ulan ellerinizi klübümüzün üzerinden.Oruspu çocuğu Dursun Özbek senin ben gelmişini,geçmişini,geleceğini,ananı,avradını sikeyim.Amına koduğumun çocukları sizin yüzünüzden elaleme rezil olduk lan.Bu küfürlerim sadece bu olay için değildi,şimdiye kadar yaşananların birikmişiydi ve şimdi de patladım.Bu forumda şimdiye kadar küfretmemiştim ama artık dayanamadım.Ayrıca konuyla alakasız da olsa Hamza senin de ben amına koyayım pezevenk herif.Gerek yaptığın saçma açıklamalar,gerek kadrodaki adaletsizliğin gerekse de çapsızlığın yüzünden hayata küstürdün lan bizi.

Böyle bir hatayı ancak cebinde akrep olan yöneticiler yapar.Ya para yok,ya tükenmez kalem yok yada o izmayı atacak g.. yok.

Ben futbolcunun yerinde olsam dava açarım kulübe. Maç başı ücretlerden olacak, zararı var

Bu kulübün icinde bu takimi seven allah icin hic mi bir kongre üyesi yok,soruşturma actiracak.,inceleme baslatacak. Idari olarak gectim ama mali olarak cok pis isler döndüğüne inaniuorum.r. Bu tarz adamlarin burada olmasini sadece buna yoruyorum ben.

İmza atılmış fakat,kalemi sabriden almışlar.Kalemde boyası uçan cinsinden.Tabi durum böyle olunca faks gidene kadar boya uçmuş.

TMS'e 48 saniye gec yüklemisiz evraklari, + bazi imzalar eksik oldugu icin fifa kabul etmemis transferi

Geri
Üst Alt