Büyüka: "Rijkaard görevinden alındı"

Cevap: Büyüka: "Rijkaard görevinden alındı"

Ali Osman Renklibay'da ısrarcıyım...

Şekerspor'da baya iş yaptı...

Gerçi şimdi boşta ama olsun...

Fazla parada istemez...

Ah ulan neyi düşünücekken neleri düşünüyoruz...

Şaka gibi ya...:o

Adnanlar söz geçirecek,istediklerini yaptıracak birini arıyorlar fatih terimde tabi bunu kabul etmediği için hikmet karaman geliyor.Bütün olay tamamen bundan ibarettir

Hakan Kutlu ile küme düşmeye ne dersiniz :asd:

Frank Rijkaard'ı getir ama hiç bir dediğini yapma, istediği hiç bir adamı alma, onu ayhanlara sarplara barışlara aydınlara servetlere mahkum et.

Ferrari alıp tüp taktıran zihniyetten bir farkı var mı? :)

Erman Toroğlu gelsin. Hem dün savunanlarda vardı.

'Rijkaard'la kimyamiz uyusmadi. Seker var, un var, ceviz var ama helva olmadikca olmuyor, bu arada Galatasaray Türkiyedir'. :D

simdi farkettim:)

aydinda gelisme falan yok:) onun oldugu bolgedeki ilk tercihler gittikce kotulesiyor:)

takima bak cay demle

Hakan Kutlu olmalı !

Sorun Karaman'ın gelip gelmemesi değil gerçekten yönetim böyle birşeyi teklif etmiş Karaman'a sanırım.Sorun panik halinde yönetimin vizyonsuzluğun üstüne sıvaması.

Mesut Bakkal mı Hakan Kutlu mu bence bu açıdan düşünmeliyiz . Vizyonsuz bu yönetim gerçekten . Deli ediyolar yahu . Rijkaard gibi bir markayı gönderiyosun adamın istediği isimleri almıyosun zaten . Öf ne konuşcam ya Allah cezanızı tövbe tövbe batırdınız koca takımı .Adımız geçmiyo artık şampiyonluk için . Hakan Şükür adı da geçiyo oha diyorum eğer olursa bunlar . İnşallah daha beter olur takım da gidersiniz siz de hemen .Rezalet yönetim . Pino kim ya mustafa sarp kim ayhan ın eline bakıyo koca orta saha . Baros gol atıyo takımda sadece . Defans da kendini beğenmiş Servet . Yazık ya vallahi yazık gidin artık

Gitmem diyor Galatasaray'a

12564928.gif

Geri
Üst Alt