Büyüka: "Rijkaard görevinden alındı"

Cevap: Büyüka: "Rijkaard görevinden alındı"

Ahmet Cakar; Haldun Ustunel aziz yildirim - Adnan Polat yakinlasmasindan rahatsiz olup istifa etmis olabilir.. Adnan Polat'in centilmenligi hayra alamet degil..

Baskan klubu bu itlerin agzina dusurdun cik git artik ne koltuk sevdalisymisin be of be offff

anlayana sivrisinek saz:)

ac oku lucescu yorumlarini bu taraftarin:)

biz adam olamayiz bu gidisle

kov cagir kov cagir:)

Şuan dünyada en istikrarlı teknik direktörleri bana say deseniz aklıma gelen ilk 3 isim,Wenger,Ferguson ve Lucescu'dur.Bu noktada gelmiş geçmiş en büyük gaflettir Lucescu yu kovmak.Adam olamayan biz taraftar değil,başımızdakilerdir!

Kov çağır muhabbeti Fatih Terim,Hagi içinde geçerli,şuan onlarında adı geçiyor.Bu takımı ülkeyi huyumuzu suyumuzu bilmeyen adam getirilirse bu intihar olur.

Bence gündemi Hikmet Karamanla meşgul ede ede , taraftara Terim'i kabul ettirecekler :o

Çıkmazdayız. Kocaman bir belirsizlik.

Şuan dünyada en istikrarlı teknik direktörleri bana say deseniz aklıma gelen ilk 3 isim,Wenger,Ferguson ve Lucescu'dur.Bu noktada gelmiş geçmiş en büyük gaflettir Lucescu yu kovmak.Adam olamayan biz taraftar değil,başımızdakilerdir!

Kov çağır muhabbeti Fatih Terim,Hagi içinde geçerli,şuan onlarında adı geçiyor.Bu takımı ülkeyi huyumuzu suyumuzu bilmeyen adam getirilirse bu intihar olur.

onlar bezlerini doldurunca, Rijkaardi getiririz geri taniyor buralari diye:)

tv8 de levent tüzemen e bakın beyler adam süper konuşuyo,gerçekten helal olsun,rijkaard ın eline ne kadro verdiler,sakatlıklardan kaç maçta tam kadro oynatabildi adam falan dedi,helal gerçekten objektif konuşan birine rastladım:tiphat:

Rijkaard gidince takım şaha kalkacak sanıyor bazıları.Tamam gitsin bakalım ne olacak.

Bir gün Kalpten gidecem Galatasaray sayesinde.. Dert sahibi yaptılar insanı..

Fatih Terim gelirse yönetim 60 70 milyonluk bütçe ayırsın.

rijkkard gitsin dertler bitsin

algoritmaniza hastayim sizin sark kurnazi yonetim kurulu gibi sizin

Hikmet Karaman tarzinda adamlar icin Rijkaard kovuluyorsa yaziklar olsun. 15. olmaya raziyim ama böyle capsiz birsey yapmayalim.

Rijkaard listeyi veriyor , sunu alin, olmiyorsa, bunu alin, buda olmiyorsa c'yi alin.

Sezgin Geretsin önerdigi Canayi alip getiriyor.

Sezgin Bjk'de begendigi Serdar getiriyor.

Sezgin Pinoyu kacirmiyor.

Sezgin 2. ligden Batdallari, Musalari alip getiriyor.

Rijkaardin listesindeki isimleri cok ama cok merak ediyorum. )))

Geri
Üst Alt