Ç.Rizespor Teknik Direktörlük Görevi İçin Hamza Hamzaoğlu ile Anlaştı

Hamza ve Rize deyince aklıma geldi. Bu herif bizdeyken Rize deplasmanında 76’ıncı dakikada 3-2 öne geçmiştik.

Peki maç ne oldu dersiniz? 4-3 kaybettik.

Yine aklıma geldi sinirim tepeme çıktı!
Futbolu bıraktığım ve kopuş yaşadığım gün olmuştu.

O günden sonra hiç bir zaman hiç bir maça fazla üzülmedim, öyle bir maçtıki 90da karşı karşıya biz kaçırıp 4-3 yapamadık döndü Kweuke veya Deniz 4-3 yaptı, sonra da kovuldu zaten.

Sonrasında 4-1lik Kayseri maçına kadar ligi takip etmedim sayılır ama şu anda da kolay kolay üzülmem hiç bir maça, düdük çalar maç biter.

O günden sonra hiç bir zaman hiç bir maça fazla üzülmedim, öyle bir maçtıki 90da karşı karşıya biz kaçırıp 4-3 yapamadık döndü Kweuke 4-3 yaptı, sonra da kovuldu zaten.

Sonrasında 4-1lik Kayseri maçına kadar ligi takip etmedim sayılır ama şu anda da kolay kolay üzülmem hiç bir maça, düdük çalar maç biter.
bu maç mı tam hatırlayamadım ama bir ara ben de bıraktım hamza-17/18 arası futbol yok ben de. milli maçlar hariç.
o ara forumda db uçmuştu login olamıyordum. kolaylaştırmıştı futboldan kopmamı

Yenilgilerde eskisi kadar harap bitap olmuyorum ama yine de incitiyor o akşamdan ertesi güne kadar.

O günden sonra hiç bir zaman hiç bir maça fazla üzülmedim, öyle bir maçtıki 90da karşı karşıya biz kaçırıp 4-3 yapamadık döndü Kweuke veya Deniz 4-3 yaptı, sonra da kovuldu zaten.

Çok sinir bozucu bir maç, sinir bozucu bir sezondu üstat.

Hamza Hamzaoğlu da zamanında futbolcuyken para için bizi bırakıp İstanbulspor’a gitmişti. Fazla bir şey beklemeye gerek yok kendisinden.

Denizlinin geldiğini bile unutmuşum harbi biz ne yaşadık bi ara yaw
CqiShRcWIAAfDfv.jpg

bu herif bile formamızı giymiş o dönem

Geri
Üst Alt