- 19 Mart 2014
- 29.604
- 31.020
- 2.718
Hamza küme düşürsün de bizim gündemimizden ömür boyu çıksın. Yabancı düşmanı biri işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer düşecekler insh.
hamzayı arenadaki maça kadar kovmasınlar başka bir şey istemiyorumBu sefer düşecekler insh.
İsterse RTE yönetsin, Rize'yi rezil kepaze etmeyene hakkım varsa helal değil.hamzayı arenadaki maça kadar kovmasınlar başka bir şey istemiyorum![]()
Futbolu bıraktığım ve kopuş yaşadığım gün olmuştu.Hamza ve Rize deyince aklıma geldi. Bu herif bizdeyken Rize deplasmanında 76’ıncı dakikada 3-2 öne geçmiştik.
Peki maç ne oldu dersiniz? 4-3 kaybettik.
Yine aklıma geldi sinirim tepeme çıktı!
bu maç mı tam hatırlayamadım ama bir ara ben de bıraktım hamza-17/18 arası futbol yok ben de. milli maçlar hariç.Futbolu bıraktığım ve kopuş yaşadığım gün olmuştu.
O günden sonra hiç bir zaman hiç bir maça fazla üzülmedim, öyle bir maçtıki 90da karşı karşıya biz kaçırıp 4-3 yapamadık döndü Kweuke 4-3 yaptı, sonra da kovuldu zaten.
Sonrasında 4-1lik Kayseri maçına kadar ligi takip etmedim sayılır ama şu anda da kolay kolay üzülmem hiç bir maça, düdük çalar maç biter.
Çok sinir bozucu bir maç, sinir bozucu bir sezondu üstat.Futbolu bıraktığım ve kopuş yaşadığım gün olmuştu.
O günden sonra hiç bir zaman hiç bir maça fazla üzülmedim, öyle bir maçtıki 90da karşı karşıya biz kaçırıp 4-3 yapamadık döndü Kweuke veya Deniz 4-3 yaptı, sonra da kovuldu zaten.
Sonrasında 4-1lik Kayseri maçına kadar ligi takip etmedim sayılır ama şu anda da kolay kolay üzülmem hiç bir maça, düdük çalar maç biter.
Arada kopmak güzel oluyor kanka. Prandelli hamza riekerink dönemi fazla yok bendebu maç mı tam hatırlayamadım ama bir ara ben de bıraktım hamza-17/18 arası futbol yok ben de. milli maçlar hariç.
o ara forumda db uçmuştu login olamıyordum. kolaylaştırmıştı futboldan kopmamı
hamza 2.sezon denizli riykerink tudor ilk sezon yok bende de.Arada kopmak güzel oluyor kanka. Prandelli hamza riekerink dönemi fazla yok bende
Denizlinin geldiğini bile unutmuşum harbi biz ne yaşadık bi ara yawhamza 2.sezon denizli riykerink tudor ilk sezon yok bende de.
belki tv de ztk maçına denk geldiysem onu izlemişimdir o kadar
Denizli tam komediydi yav. Yanında yardımcı bile istememişti. Tek başına idare ediyordu herşeyi.Denizlinin geldiğini bile unutmuşum harbi biz ne yaşadık bi ara yaw
Denizlinin geldiğini bile unutmuşum harbi biz ne yaşadık bi ara yaw
Yoldan geçeni transfer edip süperstar muamelesi yspıyorduk kanka. 3 metre yanına pas atabilen adama topçu diyorduk![]()
bu herif bile formamızı giymiş o dönem