Çağdaş Atan: "Fenerbahçe'nin bize karşı daha fazla kafa kafaya oynamasını beklerdim"

en Fenerbahçe'nin bize karşı daha fazla kafa kafaya oynamasını beklerdim daha önceki Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray maçlarımız gibi.

o maclari kazandin ama

çağdaş atan bence haklı. Fenerbahçe kendine büyük takımım,uzay takımıyım bu kadar gömülü oynamaması lazım. %60-%40 kabul edebilir belki ama %27 inanılmaz bir oran. Çok düşük

Topa sahip olmak bişeyi belirlemiyor çağdaş efendi. Rakipler bizede topu bırakıyor ondan sonra 11 kişi çanakkale geçilmezi oynuyorlar sonra gelen ilk toptada golü atıyorlar.

Konuşacak bir şey yok zaten. 90 dakika geride bekleyen takıma orta sahada salakça top kaybedip yoktan pozisyon verirsen maç filan da kazanamazsın. İlerde de kapalı savunmaya üretemeyip çalım topçusunu 70 dakika sahada tutarsan 11 senede 8 şampiyonluk da kazansan yarınlar yokmuşcasına eleştirilirsin. Fener'in oyununun ayıbı Fener'i bağlar, heriflerin az yüzü kızarsa sarı lacivertin peşinde koşmazlardı zaten.
bu da 1 plan knk. nasıl biz pas oyununu tercih ediyorsak, onlarda bunu tercih etmişler demek ki. iyi veya kötü, işliyor.

Böyle kazanacağıma hiç kazanmayayım demem ben. Sonuçta yeni ve hala eksikleri olan bi takım

Terim yerini seneye Çağdaş’a bıraksın. Basın toplantısının tamamını izledim. Kendisi tam bir antifenerli next TERİM..

Geri
Üst Alt