en Fenerbahçe'nin bize karşı daha fazla kafa kafaya oynamasını beklerdim daha önceki Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray maçlarımız gibi.
o maclari kazandin ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en Fenerbahçe'nin bize karşı daha fazla kafa kafaya oynamasını beklerdim daha önceki Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray maçlarımız gibi.
Kendini akıllı sanıyor utanmasa kazandıgımız maçlar gibi oynasalardı diyecek, bir kişide çıkıp sormuyor Babacar neden ilk 11 de oynamadı diye. Hikaye anlatıyor Erol abisine maçı hediye etti.o maclari kazandin ama
Fener Hatay ve Antepten 1 puan aldı biz ise 6 aldık yeğenimÖyle veya böyle bizim 6 puan kaptırdığımız 2 takıma karşı aynı fikstürde 6 puan aldı adamlar.Biz de o 2 maçtan 2-3 puan almalıydık
Konudaki en mizahı postben de puan ya da puanlar almanı beklerdim
bu da 1 plan knk. nasıl biz pas oyununu tercih ediyorsak, onlarda bunu tercih etmişler demek ki. iyi veya kötü, işliyor.Konuşacak bir şey yok zaten. 90 dakika geride bekleyen takıma orta sahada salakça top kaybedip yoktan pozisyon verirsen maç filan da kazanamazsın. İlerde de kapalı savunmaya üretemeyip çalım topçusunu 70 dakika sahada tutarsan 11 senede 8 şampiyonluk da kazansan yarınlar yokmuşcasına eleştirilirsin. Fener'in oyununun ayıbı Fener'i bağlar, heriflerin az yüzü kızarsa sarı lacivertin peşinde koşmazlardı zaten.