çağdaş atan

basın toplantısında ağlar yine galatasaray gibi takıma kapanmayı yakıştıramadım der.

Arti hakemle bende td olurum lan
Mac 0-2 olsa penaltıyla pesinede kirmizi kart
Görürdük onun PEP çakmalığını

Hakemi alkışlıyor, 'Bravo!' diyor. Utanmaz haysiyetsiz. Kimin suyundan içtiğin çok belli. Köpek gibi biat edeceksiniz.

herhangi bir türk vatandaşı gibi renktaşlarımız da işini iyi yapan birini görünce saldırmaya başlamış

Çok iyi hoca baştan beri öyle.

Çalışkan aynı zamanda, sorun hırssa Terim de gençken en az bunun kadar hırslıydı.

İlerde bizi çalıştırmasını isterim.

Çok iyi hoca baştan beri öyle.

Çalışkan aynı zamanda, sorun hırssa Terim de gençken en az bunun kadar hırslıydı.

Kapalı savunmalara karşı yan top ortadan başka bir planı yok. Geri düştüğü her maçta Caulker'ı hücuma gönderip kenar ortası deniyor. İyi savunamayan takım varsa skoru buluyor, bugünkü gibi 2 sağlam stoper varsa 30 orta, 13 korner atıp hiçbir tehlike yaratamıyor. Skora ihtiyacı olan Ömer Erdoğan çok daha vasat kadrosuyla 10 kişi kapanan Fener'e bir 45'te bunun büyük takımlara karşı 3-4 maçta girdiğinden çok daha fazla net pozisyon bulmuştu. Takımının kondisyonu, fiziği iyi eyvallah, çalışkan olduğu da en azından bu anlamda su götürmez ama maharetli bir hoca olduğunu düşünmüyorum, en azından şu an için.

Kapalı savunmalara karşı yan top ortadan başka bir planı yok. Geri düştüğü her maçta Caulker'ı hücuma gönderip kenar ortası deniyor. İyi savunamayan takım varsa skoru buluyor, bugünkü gibi 2 sağlam stoper varsa 30 orta, 13 korner atıp hiçbir tehlike yaratamıyor. Skora ihtiyacı olan Ömer Erdoğan çok daha vasat kadrosuyla 10 kişi kapanan Fener'e bir 45'te bunun büyük takımlara karşı 3-4 maçta girdiğinden çok daha fazla net pozisyon bulmuştu. Takımının kondisyonu, fiziği iyi eyvallah, çalışkan olduğu da en azından bu anlamda su götürmez ama maharetli bir hoca olduğunu düşünmüyorum, en azından şu an için.
Hatayın ofansif yönü çok daha iyi; üstüne daha bitirici adamları var.

Bakasetas gibi en iyi adamlarını da verdiler ben kötü bir durum göremiyorum; sistem oturtmaya çalışırken bir yerde şişirme noktasına gelir işler ki ona rağmen oyunu iyi döndürüyorlar. Zamanla daha iyi olacaktır, 3 büyük takıma karşı da ezilmememek kesinlikle iyi iş

Geri
Üst Alt