çağdaş atan

Hatayın ofansif yönü çok daha iyi; üstüne daha bitirici adamları var.

Bakasetas gibi en iyi adamlarını da verdiler ben kötü bir durum göremiyorum; sistem oturtmaya çalışırken bir yerde şişirme noktasına gelir işler ki ona rağmen oyunu iyi döndürüyorlar. Zamanla daha iyi olacaktır, 3 büyük takıma karşı da ezilmememek kesinlikle iyi iş

Hatay'ın bitiricilğine katılıyorum, isim isim daha iyi olduklarına katılmıyorum. Bugün oynamayan Bareiro 21 takımın 18'inde filan 11 başlar heralde ligde. Bakasetas'ı aramaları bu maç için olabilir ama o varken aynı kısırlığı Fener'e karşı da yaşamışlardı. 3 büyükleri fizik olarak ezmeleri takdireşayan ama oyun olarak ezebildiklerini pek düşünmüyorum. Zamanla daha iyi olabilir mi emin değilim çünkü işin hücum tarafında fazla kafa yoran bir yapısını görmedim. Alanya'dan sonra Fener'e gelen Erol durumuna da düşebilir daha başarı odaklı bir yapıda. Ben Ömer Erdoğan'ı hem daha fazla beğeniyor, hem de çok daha potansiyelli görüyorum. Çağdaş'ın o noktaya gelmesi için bile yapacağı-öğreneceği çok şey var düşüncesindeyim.

Hatay'ın bitiricilğine katılıyorum, isim isim daha iyi olduklarına katılmıyorum. Bugün oynamayan Bareiro 21 takımın 18'inde filan 11 başlar heralde ligde. Bakasetas'ı aramaları bu maç için olabilir ama o varken aynı kısırlığı Fener'e karşı da yaşamışlardı. 3 büyükleri fizik olarak ezmeleri takdireşayan ama oyun olarak ezebildiklerini pek düşünmüyorum. Zamanla daha iyi olabilir mi emin değilim çünkü işin hücum tarafında fazla kafa yoran bir yapısını görmedim. Alanya'dan sonra Fener'e gelen Erol durumuna da düşebilir daha başarı odaklı bir yapıda. Ben Ömer Erdoğan'ı hem daha fazla beğeniyor, hem de çok daha potansiyelli görüyorum. Çağdaş'ın o noktaya gelmesi için bile yapacağı-öğreneceği çok şey var düşüncesindeyim.
Ömer Erdoğan daha iyi konusu farklı bir konu Ömerin vizyonu farklı ve yürüyüşü farklı. Tuchel, Klopp, Hiddink gibi adamların yanına gidip staj yapan birisi ancak Hatay bariz toplama takım ve oyuncu şansları var. Sadece Boupendza olmasa 15 puan daha az alırlardı bu şartlarda Ömerle Çağdaş kıyaslaması ben yapmam zira Çağdaş'ın böyle bir adamı yok.

Maliyet olarak bakarsak da Alanya'nın maliyeti ile Hatay'ın maliyeti arasında da fazla fark bulamazsın, bonservis olarak 1 m euro yoktur şu takımın maliyeti. Maaş da 13-14 m euroyu geçmez.

Bence İrfan'a ilk dönemki bakışın gibi biraz yanlı olumsuz bakıyorsun Çağdaş'a. Zaman lazım, şu ana kadar net iyi, eksikleri ve sorunları çözecek mi ona bakacağız. Bareiro çok pozisyona girse de acayip gol kaçırıyor bu arada.

Çok iyi hoca baştan beri öyle.

Çalışkan aynı zamanda, sorun hırssa Terim de gençken en az bunun kadar hırslıydı.
Hırs konusunda kimse terimin yanına bile yaklaşamaz

çağdaş abidik gubidik hareketler yapmazsa hırslı olmasında sakınca yok

bide net bjklimi bu çağdaş,sergenle beraber çalışmış ama eskiden tsde oynamıştı heral,aslında gsli diyenlerde vardı geçen biyerde okumuştum

Hırs konusunda kimse terimin yanına bile yaklaşamaz

çağdaş abidik gubidik hareketler yapmazsa hırslı olmasında sakınca yok

bide net bjklimi bu çağdaş,sergenle beraber çalışmış ama eskiden tsde oynamıştı heral,aslında gsli diyenlerde vardı geçen biyerde okumuştum
Galatasaraylı ama yolu bizle hiç kesişmedi geçmişte.

Ne yedirip iciriyor bilmiyorum ama ligin fizik kondisyon olarak açık ara en iyi takımını yapmış ..
Bizim hocamız olsun ister miyim o kısım soru işareti .. Çağdaşın maç geneli yaptığı tek hücum varyasyonu havadan arka direğe orta açıp oradan kafayla 6 pasa göndermekti belki 10 kere denediler.. Marcao biraz hava toplarında iyi olsa Luyindama gibi pozisyon bulamadan maçı bitirirlerdi..
Transfer-oyuncu kazanımı konusunda çok başarılı olduğunu da ekleyelim .. goztepeden sepetlenen tayfurdan bek yaptı berkani tuttu bedava getirdi davidson babacari aldı kadro mühendisliği kesinlikle çok başarılı..

Galatasaraylı ama yolu bizle hiç kesişmedi geçmişte.
Terim sonrası çok kritik,okanı düşünüyodumda bu sene fena sıçtı daha zamanı varmış dedirtti bana

yinede ömer,çağdaş,okan,sergen bi genç jenerasyon oluşuyo gibi,dahada çoğalsınlarda eski kaşarlardan tamamen kurtulalım,hrem ligin seviyesi hemde seyir zevki artar

Terim sonrası çok kritik,okanı düşünüyodumda bu sene fena sıçtı daha zamanı varmış dedirtti bana

yinede ömer,çağdaş,okan,sergen bi genç jenerasyon oluşuyo gibi,dahada çoğalsınlarda eski kaşarlardan tamamen kurtulalım,hrem ligin seviyesi hemde seyir zevki artar
Valla bu kadar potansiyel hoca var da bizim teknik ekipte gözüken potansiyel hala yok.

Alanyaya gidenler hep iyi hocalık yapıyor bence alanya da yaptıkları hocalığı baz almayın çokta biri gidiyor biri geliyor ama alanya hep iyi top oynuyor

Valla bu kadar potansiyel hoca var da bizim teknik ekipte gözüken potansiyel hala yok.
Terim halef selef işlerini sevmez,bizde olmadığı zamanlardada başarılı olmamızı istemez kendisine ihtiyaç duyulsun diye o sebeple birini yetiştirmemesinide buna bağlıyorum,egosunu düşününcede anlıyorum onu

yanına aldığı adamlarda ışık olan adamlar değil zaten biatçı genelde,ntvdeki uefa kupası programını izle davalayı niye seçtiğini anlıyosun zaten yada hasanın td kabiliyeti olmadığını,levent anadoluda başarısızdı zaten onun altını oyabilicek bi adam yok,istemiyoda aykut-daum durumunada düşmek istemiyo sonuçlar kötü olunca

Ben bigün başkan olacağını düşünüyorum,merak ettiğim şey ise başkan oluncada başarılı olmak isteyecek yani iyi bi td seçmesi gerekicek,bi yandanda kendinden daha başarılı birini istemiyo td olarak,o aradaki ego çarpışmasını merak ediyorum hangi yolu izleyecek

O yüzdendir belki mevki antrenörlüğüne döndü şu an lakin fikir alacağı adam olmalı ve bu kesinlikle şart.

Başkan olacağını ben sanmıyorum.

Bu sene şampiyon olursa doymuşluk bile yaşayabilir.

Helal olsun

Son yillarda bize karsi bu kadar ustunluk kuran Baska bir takim olmadi

Fenerbahçenin yeni hocası olacaktır. Fenerbahçenin başına geliş zamanı tahmini olarak 23 Kasım 2021 tarihidir.

Helal olsun

Son yillarda bize karsi bu kadar ustunluk kuran Baska bir takim olmadi

bizim hocanın da hataları vardı

avrupada da yaşadığımız şeyler

ama ligde bunu yaptığımızda yan etkilerini görmezdik

o da alanyanın stoperlerine basmak

bu arada çağdaş şu anda ligde merakla takip ettiğim tek hoca konumunda

hala notumu vermedim ama yerli hocalar için de tek bu gözüme takılıyor

Ali Koç'a öneri iç sahada çağdaş dış sahada erol takımın başında olsun
Antudaki yazımdan

bizim hocanın da hataları vardı

avrupada da yaşadığımız şeyler

ama ligde bunu yaptığımızda yan etkilerini görmezdik

o da alanyanın stoperlerine basmak

bu arada çağdaş şu anda ligde merakla takip ettiğim tek hoca konumunda

hala notumu vermedim ama yerli hocalar için de tek bu gözüme takılıyor

Bize karsi veya fenere karsi oynadiklari maci örnek vermek gerekirse

Iki macta da topa sahip oldular Ama acamadilar defansi

Haftalardir 6-3-1 oynayan antalyaspor’u buyuk takimlar dahil hic Kimse acamadi Ama alanyaspor Hafta sonu cok Rahat bir sekilde acti yani bunun ustune calismislar belli ki

Potansiyel var kesinlikle

Genç ve hırslı fakat Alanya zaten belli sistemi olan bir takım. Kim gelirse gelsin oyuncu grubu ile sorun yasamazsa aynı şekilde devam ederler. Tabiki tamamen dışa atmak olmaz. Bizim bilemedigimiz katkısı vardır. büyük takım yönetecek yetenekte olduğunu düşünmüyorum

Genç ve hırslı fakat Alanya zaten belli sistemi olan bir takım. Kim gelirse gelsin oyuncu grubu ile sorun yasamazsa aynı şekilde devam ederler. Tabiki tamamen dışa atmak olmaz. Bizim bilemedigimiz katkısı vardır. büyük takım yönetecek yetenekte olduğunu düşünmüyorum
7 oyuncunun yeni geldiği yerde "belli sistemden" söz edemezsin.

Geri
Üst Alt