Cagliari, João Pedro İçin Galatasaray'dan Gelen Teklifi Kabul Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acik soylemek gerekirse ben pek begenmedim izledigim videolar ile yorumlamam gerekirse, hic macini izlemedim.

Golleri ve asistleri yaptığı takımların da listini alalım bir zahmet
Venediğe mi atmış
Milana intere napoliye juventusamı?
Çok asisti yenmiş. Biraz izledim de forvetleri baya malmis. Ama 10 numaraya bu adam iyimi kötü mü karar veremedim. İllaki elimizdekilerden daha iyidir ama çıta çok yükseldi 10 no için :)

Güzel topcuya benziyor beğendim.

Skills videolarında boş beleş çalımlardan başka bi numara yok 30 yaşında bir de. Bence yalandır.

soylendigi gibi 6 transfer yapip takimi baştan kuracaksak dogru transfer cunku risksiz transfer. tek basina bakinca begenilmeyebilir ama kadro revizyonlarinda araya boyle adamlar serpistirmek lazim. 6 transferde de zar atamayiz.

Juventus, Milan(asist), Lazio(gol-asist), Fiorentina, Sassulo, Atalanta gibi iyi takımlara da atmış daha küçük takımlara da.

attigi gollerden ozellikle begendiklerimi onceki baslikta nacizane deginmistim buradan da degineyim,

lazio deplasmaninda cok iyi bir oyun oynadi, attigi kafa golu ayakta alkis.
atalanta macinda stoperin derinlemesine pasini muthis kosu ile merihi'i de yaninda surukleyip carprazdan duzgun bir sekilde filelerle bulusturmasi...
torino macinda sezonun nazarimda en tepe 2 golunden birine imza atan golunu cok begenmistim.

hedefi bulan sut , ayak ici ve disi duzgun ve gelisine vuruslar, top takibi,pas, anlik tempolu toplu fuleler,dripling,
gelen yan ortalara kafa ve ayak vuruslari,, devamli top isteme,,, lider ruhlu ve karakterde olmasi,,,fizik kullanimi,stoperleri bezdiren yay onu ve civari donusler, top alis ve dagitisi,,,,, stoperleri derine cekme ve arkadan digerlerine sizma yolu acmasi..gibi gibi cok degerli nuanslar...

genel gol vurus stilini de cok begendigimi belirtebilirim. yerden sektirerek veya duz net yerden sert duzgun veya yumusak sutlar mesafe belirtmeksizin, kimi zaman yay onu civari carprazi,,kimi zaman cezasahasi ici carprazlarindan cektigi bekletmeden sutlar kalecileri caresiz birakabiliyor hedefi tutturan... stoperlerin de sevmedigi tur sut tarzi. kimler hazirlik yapmamisken poaching edasiyla topu alir almaz hedefe kitlenme.
~
gerektiginde ikili uclu al ver ile kendini unutturup bir an da ceza sahasinda bitiip topla yerden havadan bulusma.,.
bunlar icgudu , tecrube, kumasla alakali... uzun yillar cagliari de kalmasi, bu tur ornekler italya da coktur. udinese den, fiorere,napoliye vsvs... her gol atan devlerden birine illa kapak atacak diye bir yazili kural ve kaide yok -ozellikle konu italya futbolu ozelinde ise. istisnalar haric....orta sira takimda ,bu tur uzun sureli oynayanlar sayginliklarini veya kalitelerini yitirmiyorlar. form ve proluk onemli kistas. birbirine ilisik.

*mazzari hoca kendisini *on *ikilide >>>>>>352,442 ve ciftlinin her turlu dagiliminda oynatiyordu gozlemledigim kadariyla...
olurda sayet alirsak, ciftlinin teki mutlaka kendisi olmali. *shadow *striker rolunde. < - > efektif ve verim tam net olarak alinmasi adina - bu denklemi okan hocama ozellikle oneriyorum bu oyuncu tipolojisi ozelinde. elbette forvet arkasi da oynatabilirsiniz.fakat gol etkinligi adina ilk dedigim tur daha efektif gorunumde.

serie a dan alinacak en faydali 30+ oyuncularda tepe listemde idi.
yunus & balotelli hot line olayinin bir nevi benzerini ve daha konsantre olanini izlememiz olasi. sayet boyle bir denklem kurulursa.

konu resmilesirse, arti eksi ozelinde bir kac sey daha karalamak isterim. ne gibi oyuncularla oynarsa, ekurisi kim olsa, kanatlar kim olsa ,ustte dedigim dizilim de kimlerle oynarsa rahat verim verir gibi gibi...

ezcumle sozun ozu; maddi yonunden bagimsiz , simdilik tek diyecegim ; cok ama cok dogru tipoloji.

Son düzenleme:
Hiç ızlemedim ama mantik yurutursek son sezonlarında bakarsak. Italya liginde gol atabilmek zor iş bu HERIF iyi gol atmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt