Cagliari, João Pedro İçin Galatasaray'dan Gelen Teklifi Kabul Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skills videosunu izledim, ilk kez görüyorum. Acaip top kaybetme potansiyeli var elemanda.

oo dayı sabıkalıymış

Büyük hayal kırıklığı olacak topsuz oyunda yok toplu oyunda yok oyun kurmada yok topa karı gibi vuruyor sadece arada denk gelirse 15 tane gol atıyor !!
İtalya'da her maç oynamasına istatistiklerine istikrar abidesi olmasına aldanmayın İtalya ligi ne ki bizim ligin yanında sicip kalacak bakın görün..
Elinizi vicdanınıza koyun bu herifin cicaldaudan emre akbabadan bir fazlası olabilir mi elimizde aynı rolde mükemmel 2 oyuncu var..
Kinaye değil mi hicam

şuanda ortasahada bu kalitede bir futbolcumuz yok.

uygun bir fiyata gelecekse nesine karşısınız anlamıyorum.

7 m euro vermezler zaten.2-3 m euroya gelir bence cagliari için de bizim için de win-win bir durum.

defans konusunda nasıldır bilmem tabi okan hocam forvetin de ortasahanın da rakibe basmasını istiyor anladıgım kadarıyla. bu noktada joao ne kadar etkin olur bilemem. mesela muriqi gelirse okan hocamla en az 10 gol 5 asisti var. tam bir rakip defansı yoran forvet.

şuanda ortasahada bu kalitede bir futbolcumuz yok.

uygun bir fiyata gelecekse nesine karşısınız anlamıyorum.

7 m euro vermezler zaten.2-3 m euroya gelir bence cagliari için de bizim için de win-win bir durum.

defans konusunda nasıldır bilmem tabi okan hocam forvetin de ortasahanın da rakibe basmasını istiyor anladıgım kadarıyla. bu noktada joao ne kadar etkin olur bilemem. mesela muriqi gelirse okan hocamla en az 10 gol 5 asisti var. tam bir rakip defansı yoran forvet.

kendinden orta saha beklentisine girersen buyuk hayal kirikligina ugrarsin , kendisi Serie A'nin Emre Akbabasi diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt