Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
seksi transfer .
ama 7m satamayacagin adam için çok fazla
ama 7m satamayacagin adam için çok fazla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
JoaaaaooOOOOOOoooooooooojoao
spikerler icin müthiş bir isim
Buna Galatasaraylık Management dersi denilirZerre kadar fikrim yok. İsmini bile ilk kez duydum. Umarım iyidir.
Ayrıca Mert Müldür'e 8 vermeyip, 30 yaşındaki Joao Pedro'ya 7 vermek de ne bileyim...
iyi topçu alcaz diye ödün kopuyorkarsiyim
Hiç öyle bir mesaja rastlamadım. Bir üstteki mesajıma atıfta bulunuyorsan yanılmışsın, bir daha okumanı öneririm. 10 numara veya daha uygunu 2. forvet gibi oynayacağını düşünüyorum, hemen herkes gibi. Halil 'silik' kalıyor orada...Bu adamı pivot santrafor sananlar var şaka gibi
Bu oyuncu santrafor bile değil alex de souza tipinde klasik forvet arkası bir oyuncu buna para vermektense
Halil Dervişoğluna parayı basar alırım en azından genç ve daha dinamik
ulan shawqiBu adamı pivot santrafor sananlar var şaka gibi
Bu oyuncu santrafor bile değil alex de souza tipinde klasik forvet arkası bir oyuncu buna para vermektense
Halil Dervişoğluna parayı basar alırım en azından genç ve daha dinamik
Hiç öyle bir mesaja rastlamadım. Bir üstteki mesajıma atıfta bulunuyorsan yanılmışsın, bir daha okumanı öneririm. 10 numara veya daha uygunu 2. forvet gibi oynayacağını düşünüyorum, hemen herkes gibi. Halil 'silik' kalıyor orada...
ulan shawqi
4. ligten gelip awrupada final oynayan kulübe loser mı diyon yani shawqoidSenin gibi bir duayene o avatar gitmiyor gel vazgeç bu sevdadan
Sen loser değilsin sen bir aslansın
4. ligten gelip awrupada final oynayan kulübe loser mı diyon yani shawqoid