Cagliari, João Pedro İçin Galatasaray'dan Gelen Teklifi Kabul Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine boşa atılan bir para
merak ediyorum kac kişi cagliarinin maclarını izledi de bu adamı övüyorlar.
belhandanın daha güzel skils videoları var

3-4 milyon bonservisle almak iyi iş olur gibi. Pivot özellikleri gelişkin sağlam bir forvet ve rotasyon için Umut Bozok' la birlikte merkez hücum bölgemiz yeterli hale gelir diye umuyorum...

Gelenler kadar önemli konu, gitmesi gerekenlerin bir an önce elden çıkarılması. MM-Diagne-Gomis için talep gelse ve mümkün olan getiri yahut en az zararla elden çıkarılabilseler çok zor olmayacak da işte o konuda biraz sıkıntı olduğu görülüyor maalesef...

Bu adamı pivot santrafor sananlar var şaka gibi

Bu oyuncu santrafor bile değil alex de souza tipinde klasik forvet arkası bir oyuncu buna para vermektense

Halil Dervişoğluna parayı basar alırım en azından genç ve daha dinamik

Bu adamı pivot santrafor sananlar var şaka gibi

Bu oyuncu santrafor bile değil alex de souza tipinde klasik forvet arkası bir oyuncu buna para vermektense

Halil Dervişoğluna parayı basar alırım en azından genç ve daha dinamik
Hiç öyle bir mesaja rastlamadım. Bir üstteki mesajıma atıfta bulunuyorsan yanılmışsın, bir daha okumanı öneririm. 10 numara veya daha uygunu 2. forvet gibi oynayacağını düşünüyorum, hemen herkes gibi. Halil 'silik' kalıyor orada...

Hiç öyle bir mesaja rastlamadım. Bir üstteki mesajıma atıfta bulunuyorsan yanılmışsın, bir daha okumanı öneririm. 10 numara veya daha uygunu 2. forvet gibi oynayacağını düşünüyorum, hemen herkes gibi. Halil 'silik' kalıyor orada...

Yok renktaş sen niye üstüne aldın ki şimdi ben twitter da yazanları kastettim

Fmci tayfa pivot zannediyor cornelius mu pedro mu diyenler gördüm

Tam 4-4-1-1 topçusu.

Forvet arkasına koyacaksın, serbest olarak kafasına göre takılacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt