Cagliari, João Pedro İçin Galatasaray'dan Gelen Teklifi Kabul Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük beklenti içine girmemek lazım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni 10 numaramız hayırlı olsun. Bence ilaç olacak. Çünkü aradığımız niteliklere sahip bir oyuncu.

hakan çalhanoğlu gibi bi LESH'İN bile iş yaptığı bir ligden yaratıcı oyuncu almam ben.

Tam Galatasarayımızda senelerdir aradığımız skorer 10 numara hatta 9.5 numara dahi diyebiliriz. Brezilya asıllı İtalyan oyuncudur Joao Pedro.. 15 gol 10 asist civarı katkı sağlar.. Yunus Kerem gibi kanatlara çok araya zehri salar. Hayırlı olsun. 10 numara sahibini buldu InCollage_20220703_224048041.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fifa 20 ultimate oynayanlar bu adamı sevmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamı hiç izlemedim de Cagliari de 3-5-2 de ikinci forvet gibi oynamış görünüyor hep. Bu adam 10 numara değil gibi.

Daha once "on fikrimi" belirtmistim. Bence iyi bir oyuncu degil ancak belirli seviyede verim aliriz. Ben daha iyi bir oyuncu almamiz gerektigi dusunuyorum. bu isim Joao degil maalesef. Gelir, Aslan olur, isini yapar sever destekleriz ancak benim beklentimin altinda bir goruntusu var ki bunu ozenle yapilmis youtube videolarina bakarak soyluyorum. Izlemedim, oyuncuyu cok tanimiyorum. Gelirse de, basta soyledigim gibi destekleriz. Hayirlisi olsun.

Abi youtube’dan izleyip iyi oyuncu değil nasıl diyorsunuz cidden enterasansınız bari izlemedim deyip geçin.

Abi youtube’dan izleyip iyi oyuncu değil nasıl diyorsunuz cidden enterasansınız bari izlemedim deyip geçin.

Izledim ve diyorum. Nasil izleyip "iyi oyuncu" diyenler var, bende boyle yapiyorum. Oturup Cagliari macini izleyecek degilim. Ayrica istedigimi derim ve boyle dusunuyorum. Izlemedim diye de belirtmisim yani video izlemisim dedim. son cumlen anlamsiz oluyor. Izlemis olsam, "xx.yy.zzzz tarihli mac" diye girerdim. Girmemisim yani izlememisim demektir bu.

Izledim ve diyorum. Nasil izleyip "iyi oyuncu" diyenler var, bende boyle yapiyorum. Oturup Cagliari macini izleyecek degilim. Ayrica istedigimi derim ve boyle dusunuyorum. Izlemedim diye de belirtmisim yani video izlemisim dedim. son cumlen anlamsiz oluyor. Izlemis olsam, "xx.yy.zzzz tarihli mac" diye girerdim. Girmemisim yani izlememisim demektir bu.
Yahu adamda top sürme, son vuruş, çalım atma, kafa vuruşu, duran top, top tekniği gibi bir çok özellik var. Yanlış anlama ama bizim göremediğimiz bir şey mi var anlamaya çalışıyorum. Fikrine saygım var.

YAV REİSLER YAPMAYIN DAHA DEVRE ARASINDA PULGAR DİYE BİR OYUNCU ALDIK HERİF 174 MAÇA ÇIKMIŞ SERİE A'DA ADAM TOPA VURMAYI BİLMİYOR YÜRÜYECEK HALİ YOK.SERİE A BİZİM LİGDEN HALLİCE BİR LİG. SADECE ONLARDA BİRAZ DAHA FAZLA PARA VAR OYUNCU ALIRKEN DİKKAT ETMEK LAZIM.İSİMLİ MARKA OYUNCULARA LAFIM YOK.

Dikkat çekmesi için büyük harfle yazılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt