Oğulcan Aksoy
Kırmızı Üye
- 14 Aralık 2015
- 2.187
- 1.614
- 303
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan calhanoğlu leshakan çalhanoğlu gibi bi LESH'İN bile iş yaptığı bir ligden yaratıcı oyuncu almam ben.
nEhakan çalhanoğlu gibi bi LESH'İN bile iş yaptığı bir ligden yaratıcı oyuncu almam ben.
Gelirse ilk sezonunda maximum verimi aliriz. Sonraki sezonlar düsüs oluyor, örnegi cok. Yasida 30 üstü..Köpek gibi hırslı bir adam umarım o şekil de devam eder.
evet benim futbol anlayışıma göre öyle.Türkiye'ye gelirse yakın zamanda görürsün nasıl bir lesh olduğunuhakan calhanoğlu les
bırak futbol felan izleme kardeşim sen
iyi ce sıyırdınız
Abi youtube’dan izleyip iyi oyuncu değil nasıl diyorsunuz cidden enterasansınız bari izlemedim deyip geçin.
Yahu adamda top sürme, son vuruş, çalım atma, kafa vuruşu, duran top, top tekniği gibi bir çok özellik var. Yanlış anlama ama bizim göremediğimiz bir şey mi var anlamaya çalışıyorum. Fikrine saygım var.Izledim ve diyorum. Nasil izleyip "iyi oyuncu" diyenler var, bende boyle yapiyorum. Oturup Cagliari macini izleyecek degilim. Ayrica istedigimi derim ve boyle dusunuyorum. Izlemedim diye de belirtmisim yani video izlemisim dedim. son cumlen anlamsiz oluyor. Izlemis olsam, "xx.yy.zzzz tarihli mac" diye girerdim. Girmemisim yani izlememisim demektir bu.