Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.795
- 12.864
- 2.343
Orta yolun bulunup Çağrı'nın takımda kalmasısonuc ne simdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta yolun bulunup Çağrı'nın takımda kalmasısonuc ne simdi.
Şu boldladığım yerde,bahsettiğin futbolcuların o şekilde düşünmesinin nesi yanlış?Günaydın Cafferinim
Biz hiçbir zaman Fenerbahçe gibi zengin takımının ölümüne desteklediği bir kulüp olmadığımız halde hep zor zamanlardan çıkıp ciddi sıçramalar yapmış bir kulüp olduk. Şampiyon kulüpler kupasında yarı finalden tut bu mucizevi Gerets lig şampiyonluğuna kadar bu hikaye böyle. Ve bu yollar kabul etmek gerekir ki oyuncular için de zordu kimi zaman. 2000 kadrosunun misal 2-3 ay maaş alamadığını biliyoruz elbette Hagi, Tafi ve Popi hariç.
Şimdi bunu şu yüzden yazdım, oyuncular yeri geldiğinde fedakarlık da yaptı doğru. Ama tüm bu büyük sıçramalarda ve başarılarda yer alan isimlerin geneli "biz olmasak olmazdı, fedakarlıklar da yaptık, bizim daha çok el üstünde tutulmamız lazım" diye düşünüyorlar. Hakan Balta'yı geç, misal Hakan Ünsal için de aynısı geçerli. Bitik vaziyette artık yedek oturduğu için problem yaratmıştı. Başarılı olmuş eski topçularımızın çoğunda "hak ettiğimizi görmedik" tribi var. Çünkü zamanında iyi işler yaptılar diye kendilerinde her şeyi hak görüyorlar.
Kimse de kalkıp bunlara ulan bu forma sayesinde adam oldunuz, Galatasaray'da paranız mı kaldı, kim bu kulüple kontrat yaptı da aç kaldı dümbükler?!?! demediği için, şımardıkça şımardılar.
Tüm bunlar bu şımarıklığın sonucu işte.
Hakan Balta denilen KAZMA da aklınca böyle cezalandırıyor takımı şu an. Kendinde bunu hak görüyor o kadar şımarmış bir kazma işte.
Şu boldladığım yerde,bahsettiğin futbolcuların o şekilde düşünmesinin nesi yanlış?
Sen maaş bile alamazken Lincoln gidiyor kendine helikopter bakıyor mesela,empati yap zoruna gitmez miydi bu durum
2008 şampiyonluğu başarı değil mi1- Lincoln'lü dönemde hiçbir başarı yok. Ağlamak isteyen kulüpten gitsin.
2- Takımda oynayan herkes er ya da geç parasını alıyor. Artı bu forma sayesinde hayatlarında ulaşamayacakları saygıya ve şöhrete ulaşıyorlar. Günün sonunda GS tüm borcunu ödemiş oluyor ama bu tavırları yüzünden zararda olan biz oluyoruz.
3- Kol kırılır yen içinde kalır muhabbeti ise bu hiçbir zaman nedense olmuyor.
2008 şampiyonluğu başarı değil mi
Aslında birçok insan okadar yanlış pencereden bakıyor ki , çocuk yada her kim koydurduysa 3 maç kadro garantisi .inanılmaz oynamak istemenin göstergesi değil mi bu. Çocuk oynamak istiyor. Oynatılmak istiyor.insanlar bunu neden anlamak istemiyor.Tamam FB konusu apayrı birşey ama 3 maç kadro garantisine neden takık vaziyette insanlar onu anlamakta güçlük çekiyorum.Kadroda ise sakat cezalı değil ise oynayacak arkadaş.Juventus maçı olmaz 3-0 Eyüp maçında bir zahmet İcardiyi Oshimeni çıkartıp oynatacaksın.Başka türlü bu çocuk nasıl olacak.Okan hoca karşısına alıp konuşsa olay kapanır günlerdir olay nerelere gitti.Bu çocuk bizim değerimiz lütfen sahip çıkalım.Doğru hamle
Aile içinde olur böyle şeyler,Hakan Balta da oğlu Çağrı da Galatasaray'ın bir değeridir
Fevri davranıp kimseyi kırıp üzmemek lazım
Aslında birçok insan okadar yanlış pencereden bakıyor ki , çocuk yada her kim koydurduysa 3 maç kadro garantisi .inanılmaz oynamak istemenin göstergesi değil mi bu. Çocuk oynamak istiyor. Oynatılmak istiyor.insanlar bunu neden anlamak istemiyor.Tamam FB konusu apayrı birşey ama 3 maç kadro garantisine neden takık vaziyette insanlar onu anlamakta güçlük çekiyorum.Kadroda ise sakat cezalı değil ise oynayacak arkadaş.Juventus maçı olmaz 3-0 Eyüp maçında bir zahmet İcardiyi Oshimeni çıkartıp oynatacaksın.Başka türlü bu çocuk nasıl olacak.Okan hoca karşısına alıp konuşsa olay kapanır günlerdir olay nerelere gitti.Bu çocuk bizim değerimiz lütfen sahip çıkalım.
İsmi lazım olmayan oyuncu değil sadece,Ümit Karan,Arda Turan,Servet Çetin,Emre Güngör,Mehmet Topal gibi isimler de büyük katkılar verdilerKarıştırmamak adına soruyorum, 2008 Feldkamp'ın gönderildiği, takımdan tüm yabancıların şutlandığı ve Hakan Şükür başta olmak üzere tüm papazların yönetimi ele geçirdiği dönem mi?
Başarı ama bana göre pirus zaferi gibi bir şey.
İsmi lazım olmayan oyuncu değil sadece,Ümit Karan,Arda Turan,Servet Çetin,Emre Güngör,Mehmet Topal gibi isimler de büyük katkılar verdiler
Nonda da yabancıydı ama oynuyordu o takımda
EvetValla Sarperim çok şampiyon olduk çok şükür karışıyor hepsi birbirine hsdhshda. Cevat Güler'li sezon bu di mi?
Evet
Bütün o yerli oyuncular kulübe kırgın olduğunu,hiçbir şekilde kendilerinin onore edilmediğini düşünüyor ve bunu da çoğu zaman deklare ediyorlar mesela.Hepsinin mi bir tarafı kalkmış,hepsi mi hatalı yani
Valla 20 senesini GS'ye vermiş Bülent Korkmaz'ı doğru dürüst teşekkür bile etmeden kulüpten gönderirsen,o adam da GS bana sahip çıkmadı der doğal olarakBence beklenti meselesi. Taraftar bir kez olsun kimseyi yalnız bırakmadı. Herkese her zaman full destek halinde oldu. Ve üstelik yerli oyuncuların hocaların ayağını kaydırma hikayelerini vs her şeyini bilmesine rağmen yine de bağrına bastı. Ha maaşı 3 ay geç ödendi, bunun sorumlusu yönetim. Bak o yönetim gitti ama taraftar hala burada.
Derdin paraysa parayı hallettin. Ama gönül bağını zedeleyici bir şey yaparsan ben yine belki affederim, mesela Barış'a kızmadım, empati yapınca biraz anladım. Haksız yaptığında ama yine de kızmadım. Ama kalkıp GS bize sahip çıkmadı diyenlere daha ne yapacak bu kulüp size diyesim geliyor, Florya'yı babasının çiftliğine çevirmişlerdi.
Hakan balta ve ailesinin savunulur hiçbir tarafı yok şu olayda, fb ile görüştüğün an iş biter ne kadar nankör bi aşağılık olduğunu kanıtlamış olursun sadece.Evet
Bütün o yerli oyuncular kulübe kırgın olduğunu söylüyor,hiçbir şekilde kendilerinin onore edilmediğini düşünüyor ve bunu da çoğu zaman deklare ediyorlar mesela.Hepsinin mi bir tarafı kalkmış,hepsi mi hatalı yani
Avukatlarının yaptığı açıklamaya göre,görüşmemişler Fb ileHakan balta ve ailesinin savunulur hiçbir tarafı yok şu olayda, fb ile görüştüğün an iş biter ne kadar nankör bi aşağılık olduğunu kanıtlamış olursun sadece.
2 ay geç maaş aldı diye bütün hayatını kazandığı yere bunu yaşatan adam bütün kötülükleri hak ediyodur, muhtemelen 2-3 sene sonra futbolu bırakacak şımarık oğluyla ebelerinin şeyine kadar gidebilirler, bizden uzak