çağrı balta

Çocuktan ziyade babasına kızıyorum ben fakat fenerin bize gore gençlere daha cok sans verdigide acik ,bizde kalsa ne olacağını iyi biliyor cocuk

Çocuktan ziyade babasına kızıyorum ben fakat fenerin bize gore gençlere daha cok sans verdigide acik ,bizde kalsa ne olacağını iyi biliyor cocuk

Zor bizde sana bulması ama süreç böle yönetilmez yapacaktın prof elin güclenecekti sonra sat fenere.

Zaten yetiştirme hakkın onu alıyorsun üstüne ne alırsan kardız

Her alanda olduğu gibi bizim altyapıya da ciddi operasyon çekiyorlar..
Kimse çıkmamışmış yok herkes gidiyormuş..
Zaten mevcut şartlarda altyapı dan oyuncu oynatmak mümkün değil
bu sadece bizim için değil fbjk ts falan için de aynı.
Arda güler uç bir örnek, var mı başka ? Yusuf akçiçek demeyin o çocuk bu sene kalsaydı teneke bağlamıştı fenerliler
22m a transfer olduğu(!) arabistanda bile yedek.. Bu transferin de limit vs dolanmak için olduğunun farkındasınızdır dimi?
İşin özü kim altyapıdan gitmiş de uçmuş kaçmış..
Hep ezber cümleler..
Altyapıdan 2-3 senede 1 tane kadrona adam sokarsan başarıdır bence..
Yetenek karakter azim sabır olunca oluyor . bkz. Yunus

Bu yaşa geldiğim insan yediği içtiği kaba nasıl pisler, nasıl bu kadar onursuz, haysiyetsiz, karaktersiz olabilir anlayamadım. Hayatımda ilk defa bir futbolcuya beddua ediyorum. Dilerim tez vakitte futbol hayatın biter. Yediğin içtiğin haram zıkkım olsun bu kulüpten. Kerem gibi sen de Kurbağalıderenin boklu sularında kaybolup gidersin inşAllah.

Bu çocuk neyse de Hakan Balta’nın yaptığı kabul edilemez, eşinin de.
Yedikleri ekmek, yaşadıkları hayat hepsini kulübe borçlular. Karısının sosyal medya hesabındaki yüzbinlerce takipçi bile sırf Galatasaray’lı eski bir futbolcunun eşi olmasından kaynaklı.

Galatasaray’da kendini ispat etmek yerine kaçacaksa kapı orada. Kafası pek çalışmıyor belli ki.

Bu bebeden bi bok olmaz fakat altyapidaki ada gibi berat gibi çocukları kazanmaliyiz bu çocuklarda yetenek var ama okan hoca gibi garantici risk sevmeyen hocayla zor isler

Ya işte çok açık kadın kafasına kurban gitti. Annesi sen söyle iyisin böyle oynarsın şeklinde gazlamıştır sonu bu işte. Hakanin yapacağı iş değil sadece karısını söz gecirememis belli ki. Ama bu egositliklehic bir yerde olamayacağı kesinlesmis oldu. İnsan biraz mütevazı olmalı zamanı gelince hakederek almalı formayı.

Geri
Üst Alt