Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.958
- 39.323
- 3.993
Çocuktan ziyade babasına kızıyorum ben fakat fenerin bize gore gençlere daha cok sans verdigide acik ,bizde kalsa ne olacağını iyi biliyor cocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB'de bu sezon oynayamıyor mu usta?Hayır en az 6 ay kulüpte tescili olması lazım .
Çocuktan ziyade babasına kızıyorum ben fakat fenerin bize gore gençlere daha cok sans verdigide acik ,bizde kalsa ne olacağını iyi biliyor cocuk
FB'de bu sezon oynayamıyor mu usta?
Hemen oynatırlar usta. Beter olsun Balta ailesi.Şu anda prof yaparlarsa oynar ama 18 yaş altı oldugu için max 3 yıl prof sözleşme yapabilyorsun , fener 18 yaşına girmesini bekleyecek diyorlar oda mayıs ayında olur, 18 e girince 5 yıl sözleşme yapıyorsun .
Gerçi talişcada yok sıddıktan iyi oynar .Hemen oynatırlar usta. Beter olsun Balta ailesi.
Yedikleri ekmek, yaşadıkları hayat hepsini kulübe borçlular. Karısının sosyal medya hesabındaki yüzbinlerce takipçi bile sırf Galatasaray’lı eski bir futbolcunun eşi olmasından kaynaklı.Bu çocuk neyse de Hakan Balta’nın yaptığı kabul edilemez, eşinin de.